Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Én is köpködöm, pedig ez nem virágbolti.
Átmeneti megoldásként az segített, hogy leszedtem az összes AMD driverrel kapcsolatos cuccot a gépről, feltettem a legújabb WHQL meghajtót, a 11.9-eset, minden beállítást Defaultra állítottam és elindítottam a játékot a fentebb már írt "reset" paranccsal, ami újból beállította a grafikát.
Így most már elindul, de néha meg-megáll 10 másodpercre, ezt a jelenséget eddig egyedül a 10.6-os driver nem produkálta, de annál meg nagyon szarok és elmosódottak voltak a textúrák.
Szóval, amíg nem érkezik még egy patch vagy WHQL AMD driver, ami kiköszörüli ezeket a csorbákat, addig inkább nem írok tesztet a játékról, mert jelenlegi állapotában nem adnék rá 4-5 pontnál többet, és még jószívű is vagyok, ugyanis 9K-t fizettem érte és még most sem tudok vele normálisan játszani.

Úgyhogy akinél minden oké, az örüljön, mert nagyon szerencsés, nálam egyáltalán nem működik megfelelően, egyébként nem szaggat, csak néha leterheli mind a 4 (HT-vel 8) magot 100%-ra és ekkor akad meg 10 másodpercre.
Próbáltam már mindent, AF, AA, Cache állítás... a laggolást nem sikerült azóta sem megszüntetni. Úgyhogy majd akkor írok tesztet, amikor kijön a hibákat orvosló patch, tökéletes driver, valamint a beígért nagy felbontású textúrapakk, mert jelenleg néhol olyan ocsmányak a közeli tárgyakon lévő textúrák, hogy esküszöm, annak idején a Quake 2 alatt is szebbeket láttam, pedig azt még Voodoo 1-en futtattam, 4MB VRAM-mal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest