Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz Scholes9 #944 üzenetére

Én is köpködöm, pedig ez nem virágbolti.

Átmeneti megoldásként az segített, hogy leszedtem az összes AMD driverrel kapcsolatos cuccot a gépről, feltettem a legújabb WHQL meghajtót, a 11.9-eset, minden beállítást Defaultra állítottam és elindítottam a játékot a fentebb már írt "reset" paranccsal, ami újból beállította a grafikát.

Így most már elindul, de néha meg-megáll 10 másodpercre, ezt a jelenséget eddig egyedül a 10.6-os driver nem produkálta, de annál meg nagyon szarok és elmosódottak voltak a textúrák.

Szóval, amíg nem érkezik még egy patch vagy WHQL AMD driver, ami kiköszörüli ezeket a csorbákat, addig inkább nem írok tesztet a játékról, mert jelenlegi állapotában nem adnék rá 4-5 pontnál többet, és még jószívű is vagyok, ugyanis 9K-t fizettem érte és még most sem tudok vele normálisan játszani. :(((

Úgyhogy akinél minden oké, az örüljön, mert nagyon szerencsés, nálam egyáltalán nem működik megfelelően, egyébként nem szaggat, csak néha leterheli mind a 4 (HT-vel 8) magot 100%-ra és ekkor akad meg 10 másodpercre.

Próbáltam már mindent, AF, AA, Cache állítás... a laggolást nem sikerült azóta sem megszüntetni. Úgyhogy majd akkor írok tesztet, amikor kijön a hibákat orvosló patch, tökéletes driver, valamint a beígért nagy felbontású textúrapakk, mert jelenleg néhol olyan ocsmányak a közeli tárgyakon lévő textúrák, hogy esküszöm, annak idején a Quake 2 alatt is szebbeket láttam, pedig azt még Voodoo 1-en futtattam, 4MB VRAM-mal.

Új hozzászólás Aktív témák