- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
hát jaja,mentem volna inkább dugni az "install" gomb megnyomása helyett...így sajna rossz végén voltam a fütyinek.
Már restartkor kékhalál volt a csodadriver,miután nagy nehezen megszabadultam tőle(sosincs amúgy gond a driverekkel,legalábbis az installok szépen szoktak menni),no akkor jött a lényeg,hogy bármilyen driverrel akartam telepíteni,akart felmenni minden,hydravision,ccc....de a driver nem
Vicces,nem talált videokarit a pakk.Még viccesebb,hogy egyáltalán akinek nincs ati karija,miért teszi fel a többi komponenst?
Gondolom az nvidiások sok ati drivert tesznek fel,mert jó nekik is valamire...
Némi driversweeper+manuál akció aztán végülis irtotta a dolgot...aztán némi eszközkezelőzés után megint egy jó kis 6850 tulajdonosa voltam,a win szerint is
De a Rage nem jó.Pedig a 11.10 prew2-est javasolják hozzá...az akadás kisebb gond,a jobnumthreads 0-val már menne....de textúra a kezdőhelyen volt csak,az első küldi után valami barlangba kell lemenni vagy mibe,ott már homályos paca volt minden,bármit csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák

- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hát jaja,mentem volna inkább dugni az "install" gomb megnyomása helyett...így sajna rossz végén voltam a fütyinek.