- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
igen, mert az amd nem rivális rtx fronton, illetve némileg persze, de nem hozza az nv elvtársak szintjét
ha hozná mindjárt más lenne a matek
ahogy anno rtx3xxx vs rdna2-nél volt- tekintsünk el attól a bánya miatt mi lett az árakból -
pedig ott is elmaradt rtx-ben, de raszterben amd és nv top ott volt..most meg?
tudjuk_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
ebből azért párat nyugodtan lehúzhatsz, ami sok minden de nem innováció
pl kit érdekel a chiplet design? neked attól jobb lett valami, őszintén?
de van ott elég sok dolog ami szép és jó, csak épp a konkurencia is ugyanúgy kijött vele max némi fáziskéséssel, vagy user szempontból teljesen semmitmondó_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
szerintem nyugodtan mondhatjuk, a hw-es részét az nv hozta el
és látjuk, hogy még ígyis mennyi gen után hol tart a sztori
én egyiket sem védem, ezek tények voltak
az is tény, hogy az amd sajnos megint fáziskésésbe került - nem csak rt terén -
de hát ez van mikor az ember sok lovat akar megoldani egy hátsóval
lehet a következő genre domborítanak megint valamit, ha meg akkor nem a következő konzol genkor, mert akkor ütniük kellrdmftw
köszi, meg is ettem : )_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
nekem mindegy ki találta ki, de jelen esetben elég egyértelmű tény hogy az nv
én amúgy amd-t jobban szeretem - mint gyártót -, de ezt az nv hozta, és igen, elején mondtam ahogy gyuribá, ez egy techdemo, kell még neki idő
most is ezt mondom, mire leszivárog érdemben olcsóbb kategóriákba megint kell még 1-2 gen - mondjuk az olcsót már lassan el kell felejteni -
ettől független a legérdemibb fejlesztés ami jött a látványvilágba
lehetne szidni plaz lg-t is az oleddel, mért nem egyből 100e-ért adták...hát mert nem szorultak rá..és még most sem, pedig már pár gen kijött
az nv sem szorul rá, mert ez préimum ficsör'...akinek van pénze rá és kell neki használja, akinek nincs pénze butít ahol tud, akit meg nem érdekel az meg letojja :d
ha amd jobban törné magát az rtx is hamarabb lenne olcsó, addig meg evvan'_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
pumbának se millás' van hanem egy 3060, nyilván nem 4k 60-nal tolja vele a cp-t ha tolja :d
de ahogy fentebb leírta neki megfelel az adott beállításokkal
és ezen kívül azért van még game bőven, valakinek kell az rt kevesebb fps-sel, nincs ezzel gond sztem
az ezeknél olcsóbb kategória meg kvázi megszűnt - jó, nv kiadott még egy 3050-et, amd meg egyviccet6500-öt -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
képkorrupció
nem képkorrekció?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus