Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz
dzsavermadar #18526 üzenetére
Neked Gyémánt Kiadás van
ilyenre pályáztam én is most ez 5k az 1k-s verzió az nem ilyen dobozban van
Amugy van valami plussz a gyémánt verzó dobozában ?
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #18526 üzenetére
Érdekes módon nekem is voilt ilyen gondom korábban. Viszont hozzá teszem, hogy csak és kizárólag Xp-n. Mióta W7-et használok azóta soha nem omlott össze a játék nálam.
Amúgy pont ez a gondom volt nekem is. 1.0-val, 1.1-el és 1.2-vel ment. De ha rátettem az 1.3-at akkor már nem ment. Meglepő és mulatságos
.
Dark Archon: Itt konkrétan a crack nem azért használatos, mivel warez banda vagyunk, hanem hogy ne kérje a játék a lemezt indítás előtt. Kímélendő a lemezt és a meghajtót is
. Ugyanis - szerintem - semmilyen ellenőrzés nincs a lemezen (pölö: StarForce és tsai!), sőt tovább megyek még egy árva telepítő kód sincs hozzá. Nekem is pont ez van meg, mint dzsavernak és nulla kód hozzá!.
Más: Remélem ma délután végre tudok jönni csapatni egy pöppet. No meg remélem lesz szerver is
.
Kellemes napos napot mindenkinek
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest