- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
Aktív témák
-
December 1-től lesz bevételünk. ELŐSZÖR.
Mantával pedig semmi gáz nem lett volna, ha nem úgy kezdi, hogy ''tökmind1, hogy ki mit mond a PROHARDVER!-től és/vagy a CoolNESS-től, akkor is...''. Ha tökmind1, akkor miért beszélünk itt bármiről is?
Nem a negatív kritikát nem bírom (távolról sem hiszem, hogy bármi is optimális lenne az oldalunkon), hanem az igazságtalanságot. -
Manta
tag
''Nehogy már azt hidd, hogy miattad reklámoznak azok, akik. Egy-egy ember nem jelent semmit ilyen szempontból. Vagy azt hiszed, hogy nagy tömeget képviselsz?''
Vannak nagyon jó hitelesített mutatók a látogatottságról, s bár ezeket számszerűen nem ismerem, nyilván nem egy-két emberről van szó. És itt nem a prohardverről beszélek, hanem az index ''lapcsaládról''. Az meg teljesen lényegtelen hogy ki vagyok ilyen szempontból, lehet hogy egy nagy vásárlóerejű réteget képviselek, lehet hogy nem. Lehet hogy pont én vagyok a fizetett bannerek célközönsége, lehet hogy nem. Ez nem derül ki IP cím alapján.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Flint 2 OFF topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Vostro 3510 /i5-1135G7/16GB/256GB M.2/WIN11/Magyar bill./Jó akku/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest