Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Plasticbomb #6973 üzenetére
Ami a gondom, hogy nem is olcsó az ESC bele, és variálni sem nagyon lehet, mert szeretem, hogy le tudom zárni az oldalát a gépnek, így akármilyen ESC nem megy ám bele! Ez meg 11500. A Holybro, amit az új gépbe vettem 16ezer. Szóval van közöttük 4500Ft?! Szerintem nagyon nem olcsó (sajnos) így ez után sem óhajtok tartalékot venni belőle
Ezért így inkább veszek karra szerelhető ESC-t, és eldurrant részleget így korrigálom.
Aztán meg, ha lesz türelmem megnézem mit csinál, ha lecserélem más ESC MOSFET -re. Lehetséges az is megoldja a problémát. Főként, hogy ezt a gépet arra fogom tartani, hogy netán az újjal történik valami elő tudjak húzni egy másik működő gépet. Vagy csinálok trikoptertAbba még jó ez az ESC
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest