Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Socket AM4
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
válasz
kimista #3888 üzenetére
Tényleg, egy racerhez képest ez nyeklik-nyaklik, de jópofa. (én meg a repesztés, pf..
bénamálé vagyok ahhoz, kevés repült "órával").
Igazából felszámolt projekt(ek) maradékát építettem meg egybe. Csak egy próba lesz, valószínű ez is elbontásra kerül (vagy eladásra). Eredetileg a régi Quasimodo quad X8 utódja lett volna, de a motorok fele átment máshova.
Előnye, hogy tényleg alkatrészekre bontható, bármi cserélhető elemenként, teljesen összetörni nem lehet.
Repülni leghamarabb jövő héten fog, várom a vevőt, mert nem a Taranissal, hanem az FS-i6S-el akarom működtetni (igazság szerint a Taranist még mindig nem programoztam fel, pedig már nagyon kéne).Szerdán kipróbáltam végre a Phantomot (télen beépítettem belülre a vtx-et, az iOSD Minit, véglegesre raktam a Zenmuse-t, meg felraktam a Flytrex-et) és a Walkera Furious 320-at. A Furiousnak mennie kell a háztól, sose fogok vele felhőtlenül boldogan repülni (nem vagyok elég jó hozzá), nem az én világom.
Be kéne fejezni a GEPRC-t, meg a böszme Tarot X8-at (egy az egyben az S1000 másolata) is. Ott a 3D Printed Inspire, az sok munkaóra lesz (remélem idén repképesre tudom csinálni).
Ja, és a Kossel XL 3D nyomtató még mindig dobozban van, annak az építését meg dokumentálni is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest