Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Köszönöm a választ, de sajnos nem jó úgy sem.
Raktam rá kisebb propokat hogy ne tudjon elszökni ha felmegy a fordulat.
Távvezérlővel igaz hogy együtt indultak a motorok, de attól kezdve önállósítja magát a gyorsítás, tehát szép egyenletesen emeli a fordulatot, kivéve 3. motor, mert azt lent hagyja vagy 1000 valamennyin, a többi 3 sem teljesen egyforma értéket mutat ahogy néztem CF alatt.
Ha húzom finoman vissza a gázt(amihez közben ugye nem nyúltam) nem történik semmi, a fordulat tovább emelkedik.
Majd elér egy pontot a gáz lefelé ahogy húzom vissza, ahol egyszerűen leállnak a motorok, és ennyi.Mod. Ha hirtelen tolom fel a gázt kicsit és vissza is húzom, tehát játszom vele, akkor reagál a távvezérlőre, gyorsítanak, lassítanak a motorok.
Állítottam már Oneshotot, Multishotot, Dshotot, kalibráltam ESC-t, Firmwarét frissítettem, de tökmindegy neki mit csinálok, akkor is ezt műveli csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest