Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
cousin333
üzenetére
Igazából annyi lenne a feladat, hogy van egy olyan datasetem amiben van egy dáum és egy érték oszlopom (CSV-ben) és meg kéne jósolnom ez alapján a későbbi értékeket. Egyelőre ugye jó lenne valahogy betanítani és ezen a dataseten próbálkozni, hogy sikerülne neki megjósolni, esteleg súlyozni kéne azzal is, hogy hétvége vagy hétköznap van stb.
A Pandas és a Scikit-learn-t ismerem, utóbbiban már csináltam valamiféle jóslást lineáris regresszióval, de nagyon gyenge eredményt adott.
Youtube-on már keresgéltem, de semmi olyat nem találtam, ami evvel lenne kapcsolatos. PyCon-ra is rákerestem, de nem találtam Predikciós előadást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zowie EC2-DW
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest