Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
zotya7895
üzenetére
Látod, most megfogtál

Olyan könyvre gondolok itt elsősorban, ami a programozás folyamatával és nem konkrétan egy adott programozással kapcsolatos. Tudom, hogy léteznek ilyen könyvek, de nekem személyesen még nem volt hozzájuk szerencsém.

Ezt mondjuk nem ismerem, de jónak tűnik, ilyesmire gondoltam.
Az "először"-t inkább visszavonom, legalábbis "párhuzamosan"-ra módosítanám. Egy olyan nyelvvel kellene kezdeni, mint a Python, mert egyszerű és könnyen átlátható. Ennek gyakorlati eredménye is van (a program, amit írsz), és mindjárt példákat látsz az egyes témákra, nem csak a száraz elméletet. Általában a jobbfajta, az egyes programozási nyelvekkel kapcsolatos könyvek is nyújtanak némi általános programozási ismereteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brave
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gigabyte G5 KF5 i5-12500H 16 GB Ram 512 SSD RTX 4060 8GB FHD 144 Hz RGB billentyűzet S
- Vadonatúj iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Apple garancia!
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- iPhone 17 PRO MAX 256GB deep blue makulátlan 3 év Apple garancia! 2028 október 3-ig! Fulldoboz!
- FEHÉR Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB kit (2x8GB) DDR4-3200Mhz CL16
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest