Aktív témák

• nagual 73

csendes tag

Tomb Raider Legend elsôre...:

Már a gépmen?jén ahol felt?nik az UMD logo és a kis elôzetes, nagyon szép zenével fogad minket a játék. Keveset mentem vele, de amit eddig tapasztaltam az tetszett. A játékmenet gördülékeny, nem akad. Viszont ami zavaró, hogy nem tudom a kamera állást szabadon mozgatni (ez lehet megoldható), mert ha nem sikerül elsôre egy ugrásod és kicsit vissza kell sétálni akkor sajna a kamera nem mindig a legjobb szögben van, sôt van ahol vakon kellett ugranom... pedig egy kamera mozgatással megoldhato lett volna.
    Ugyan free mozgást nem találtam, de a L gombbal a kamerát mindig a hátunk mögé pozicionálja.

Ettôl eltekintva az írányítás kézre esik és a harcközben vannak automatikus lassítások a képben, ezek még élvezetesebbé teszik a játékot, hasnonlóan a Prince of Persia-ban látottakhoz.

Vannak persze felvehetô fegyverek, eszközök, van PDAnk amin megnézhetjük pl a küldetésünket, ha elfelejtettük volna. =)
    Már alapból kisebb felszerelésünk is van a zseblámpától a ''jójóig'' amit úgy használhatunk mint Indiana Jones az ostorát. =)

Ami kissé zavaró még, sajnos sok játéknál szintén, hogy ha meghalunk akkor ugyan vannak aránylag s?r?n Chekpointok, de azt nem értem miért kell állandóan újra töltenie ilyenkor...mert egy nehezebb részen ha s?r?n halunk akkor ez kissé lassítja a játékmenetet...

De mindent egybe vettve eddig tetszik és még beletolok biztosan pár órát.

[Szerkesztve]

Aktív témák