- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
nagual 73
csendes tag
Tomb Raider Legend elsôre...:
Már a gépmen?jén ahol felt?nik az UMD logo és a kis elôzetes, nagyon szép zenével fogad minket a játék. Keveset mentem vele, de amit eddig tapasztaltam az tetszett. A játékmenet gördülékeny, nem akad. Viszont ami zavaró, hogy nem tudom a kamera állást szabadon mozgatni (ez lehet megoldható), mert ha nem sikerül elsôre egy ugrásod és kicsit vissza kell sétálni akkor sajna a kamera nem mindig a legjobb szögben van, sôt van ahol vakon kellett ugranom... pedig egy kamera mozgatással megoldhato lett volna.
Ugyan free mozgást nem találtam, de a L gombbal a kamerát mindig a hátunk mögé pozicionálja.
Ettôl eltekintva az írányítás kézre esik és a harcközben vannak automatikus lassítások a képben, ezek még élvezetesebbé teszik a játékot, hasnonlóan a Prince of Persia-ban látottakhoz.
Vannak persze felvehetô fegyverek, eszközök, van PDAnk amin megnézhetjük pl a küldetésünket, ha elfelejtettük volna. =)
Már alapból kisebb felszerelésünk is van a zseblámpától a ''jójóig'' amit úgy használhatunk mint Indiana Jones az ostorát. =)
Ami kissé zavaró még, sajnos sok játéknál szintén, hogy ha meghalunk akkor ugyan vannak aránylag s?r?n Chekpointok, de azt nem értem miért kell állandóan újra töltenie ilyenkor...mert egy nehezebb részen ha s?r?n halunk akkor ez kissé lassítja a játékmenetet...
De mindent egybe vettve eddig tetszik és még beletolok biztosan pár órát.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Airsoft
- Építő/felújító topik
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Házimozi belépő szinten
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem lesz Xiaomi 16
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest