Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
most szándékozok konzolt venni és úgy tudom,hogy ps3ra usb-n lehet billentyűt és egeret is csatlakoztatni.....ez mennyire igaz? ...jobban tom az fpsekt bill+egér komboval nyomni.....ezért is érdekelne
-
Scoobyka
addikt
válasz malcolm007 #3292 üzenetére
nem kell megvenni a bill-t mert már van....kocsis gémekhez lehet jó a joy...de fpshez tuti nem...
-
Scoobyka
addikt
nekem csak egy kérdésem lenne....ha annyival brutálisabb a ps3 gép mint amennyire a ps fanok mondják...miért nem szebbek a játékok a ps3on mint xbox360on??....hisz erő van ott......jó pár év eltelt már....itt lenne az ideje....de én csak azt látom,hogy hol a boxon hol apsen szebb egy azonos játék......igy meg akkor hiába dobáloztok a számokkal meg a cell proci adta lehetőséggekkel.....engem az hidegen hagy,hogy ELMÉLETILEG meg PAPIRON gyorsabb....én LÁTNI szeretném a különbséget!!!!
-
Scoobyka
addikt
és akkor még mennyit kell várni rá,hogy végre kimutassa a foga fehérjét?....mert ugye a box 2005ben jelent meg....a ps3 rá egy évre azaz 2006...most meg már 2009et irjuk.......3év nem elegendő....ugyan már.....ráadásul egy olyan dinamikusan fejlődő iparágban mint a szórakoztató elektronika és a játékprogramok?.....
na ezt ne.....lassan kijön az új box.
-
Scoobyka
addikt
Hello!
Ma én is beléptem a ps3asok közé
Tetszik a gép nagyon,de egy valami zavar csak vele kapcsolatban az pedig,hogy a kontroller olyan apróka,korábban xbox360al toltam és annak sokkal kényelmesebb a kontrollere.
Egyenlőre tapasztalgatom a dolgokat Tetszetős a gép azért mindekép. Kár hogy ilyen kicsi a kontroller. Amúgy csak akkor tudom tölteni a kontrollert,ha a géphez kapcsolom és az be van kapcsolva vagy számítógéppel is?
-
Scoobyka
addikt
Azért a sony adhatottvolna valami frankobb vezérlőt...az MSé fényévekkel kényelmesebb és a gombok is jobbak voltak,egy feltőltéssel kb meddig megy a sony kontrollere?
A banhoz annyit aki töri a gépét ,ne menjen psnre ennyi. Maradjon az offline gémeknél aztán csá.
Azt valahogy meglehet oldani,hogy a gép winyójáról játszón le filmeket. Mondjuk MKV-t? Vagy az nem támogatott?
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
A joyon az jobb ravasz az miért puhább mint a bal oldalon?
Új ps3as tulaj vagyok azért kérdem.
-
Scoobyka
addikt
Akkor csak nekem sikerult egy ilyen joyt kikapni? Hmmm balszerencse
-
Scoobyka
addikt
Hali a zumba fitnest lehet tolni move nélkül? Vagy az csak move only?
Valamint hol érdemes olcson venni dual shock kontrollert és move pakkot?
-
Scoobyka
addikt
Masnak is nyikorog a ps3 joya? Kb 2hetes,de nyikorog a szimbolumos gombok,valamint az egesz joy nem ad egy biztos fogast,pedig nagyon csinyan banok vele.
Xbox360 joya sokkal masszivabb volt. Ps3joy 10bol 5 x360 meg 8. Szoval eleg hamar leamortizalodik a ps 3 joya. pedig kezdtem mar megszokni a fogasat,de ez a nyikorgas nem add minosegi erzest. -
Scoobyka
addikt
Hello!
Hol lehet kedveznényes áron venni Sony Dual Shock 3 kontrollert garanciával? Aki tud egy jó tippet ossza meg itt vagy pmben. Köszönöm.
-
Scoobyka
addikt
Hali!
Masnak is van elmosodott textura az Uncharted 3-ban?...peldaul a zold robbano balackok elege eletlenek es elmosodott textruakat hasznalnak...meg azert eleg sok gyenge textura van...polo az oltonyosok kozel sincsenek olyan jol kidolgozva,mint a foszereplok...es meg sorolhatnam...annyira nagy volt a hype a grafikat illetoen,hogy emiatt kicsit csalodtam...pedig maga ajatek nagyon tetszik.
-
Scoobyka
addikt
Uncharted 3: Drake's Deception | Chapter 11
Ennél a videonal is a 18:10nel a hatso torony valmint az arus holmijai is csunyan elmosott textruakbol allnak....es sajnos gyakori az ilyen...szoval azert nem olyan egetrengeto a grafika....oke,hogy szep,de ne mondjatok mar,hogy ez a legszebb...a gow 3 sokkal szebb volt szerintem....Ezt a jatekot a hangulata viszi el,de az nagyon....Drake egyszerűen a legklasszabb karakter a mostani jatektortenelemben akarcsak kratos....de grafikailag az u3 nem mondanam kimagaslonak....eleg sok az ilyen elmosott textura...meg hajos palyanal is a viz azert 2011-ben neha mosolyogato....grafika 7.5. Ha nincs ez a nagy hype akkor lehet 8.5 lenne... Gow 3 9.5
-
Scoobyka
addikt
válasz DM-Fan #27947 üzenetére
BF3-at majd U3 utan nezem meg....nekem nem a grafika az elso...a jatek maga nalam 9pontos 10es skalan...mert egyszerüen marha joooooo...kalandos apro poenokkal....szoval a jatek maga allat...a grafikat nem ertettem miert emelitek olyan magas szintre....ne vegye senki trollkodasnak de x360on a Gears of war 3 gyönyörübb grafikailag...de hangulatilag azert az U3 viszi a primet......Kratos kalandja is a hangulat miatt sokat dobott....
van boxom meg ps3am,de azt egyertelmüen ki merem jelenteni,hogy az exkluziv cimek sokkal jobbak ps3on....mert van hangulata es elvezetesek....mondjuk a gears-t is szeretem es az alan wake-t exkluzivak között es szerintem vege is a felsorolasnak...de a halo forza es fable annyira nem nagy szam nekem,mint a God of war,Unc,Resi...haevy rain....szoval exkluziban a ps a csucs....ha ugyanarra a gepre jelenik meg akkor egy hajszalnyit az x360on szebb a grafika.
-
Scoobyka
addikt
vessetek meg,de nekem ps3on a cod:MW2 szebbnek tünik,mint a bf3-om...pedig van közte elég sok idő....igaz en inkabb single parti vagyok,de szebb es az összkep is jobban tetszik a codnak,mint a bf3nak....a bf 3omban csak a fenyek voltak szepek.
-
Scoobyka
addikt
a cod MW2 tenyleg gyilkolja a ps3-akat? ezt nem is tudtam....nalam eddig semmi gubanc nem volt vele... hogy ertitek,hogy a leptetomotorral van valami?
-
Scoobyka
addikt
válasz nokia párti #28406 üzenetére
bar ez off itt...de ha en megis hdd-rol jatszok akkor nem para ugyebar? cfw.
-
Scoobyka
addikt
Hali!
Lehet lesz egy hulye kerdesem...de lehet hasznalni egy laptop kijelzot ps3hoz?....mondjuk ugy hogy a noti megy de ps3on akarok jatszani...hdmin keresztul osszekotve mind2 gep megy...vagy mivel mind2 kimeneti igy eselytelen? ciki nem ciki kivancsi vagyok ra...
-
Scoobyka
addikt
ertem koszi...csak a kivancsisag hajott mert ips paneles noti van nalam es eddig ilyen panelhez nem volt szerencsem jatszani "csak SPVA,AUO" (TV) -n es megneztem volna a kulonbseget.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
hali szakik! Miert van,hogy a ps3 at amit eddig hasznaltam lcd-tvn hdmin,scarton amit adtak hagyomanyos tvn nem tudom mukodesre birni,minden jol van csatlakoztatva elvileg... megis fekete a kep avre kapcsoltam de semmi....
valakinek otlet...settignsbe nem tudom atalitani mert itt most nincs lcd tv...
-
Scoobyka
addikt
Hello!
Erdeklodnek,h mi annak a cucnak a neve amivel a wifis x360joyomat hasznalhatnam tokeletesen a ps3-mal. Nekem az x joya sokkal jobban kezreall. Koszi a valaszokat! -
Scoobyka
addikt
Akkor radios, elnezest kerek.
Szoval nem erdemes ilyen ketyereben gondolkodni esetleg a gyari joy helyet mas joyt tudtok ajanlani ami kompatibilis a ps3mal?
-
Scoobyka
addikt
válasz dilipok #46390 üzenetére
Nem csak az elforgatas hanem a belso mechanikan is valtoztattak. Ott a tobbi mar rendbe volt,a generacio legjobb kontrollere sztem. A ps3 legalabb a ravaszt modositottak volna. A ps4 joy visszafele kompatibilis lesz? Amugy ezt sose ertem,ha valaki negaziv velemennyel mer lenni egy adott termekkel kapcsolatban rogton megy a cincalgatas.
Van boxom es psem is mind2-t masert kedvelem,mind2nek van elonye hatranya. En csak kerdeztem,hogy van e valami jo joy alternativa ps3ra. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz TheStigKrisz #46392 üzenetére
Koszi,ez akkor ps3hoz is jo?
-
Scoobyka
addikt
Azt hogy lehet kikuszobolni,ha van egy full-hd-s monitorom. Van Hdmi is rajta,de a ps3om jatekok tobbsege csak 720p-s vagy meg sajnos annyi se. Azonban a monitor ki akarja tenni fullhd-be,de ilyenkor azonban a kep mosottas lesz mivel nem a nativ kepfelbontast hasznalja a ps3. A ps3 menujeben probaltam beallitani,hogy csak az 1080p-t hasznalja,de helyette akkor a 575-ot hasznlaja ami mar nagyon gyer felbontas.
Nincs valami mod,hogy szepen felskalaza 1080-ra a jatekokat es azok elesek maradjanak a monitorn?
-
Scoobyka
addikt
válasz MasterMark #48495 üzenetére
akkor vagy kisebb kepen jatszok vagy maradt a szethuzott kep a monitoron?
-
Scoobyka
addikt
válasz MasterMark #48497 üzenetére
nem mondanam gyernek,mivel szamitoggep osszekotve nagyon faja a kepe.
-
Scoobyka
addikt
válasz MasterMark #48501 üzenetére
igen.
-
Scoobyka
addikt
Flame keltes nelkul melyik current gepre erdemesebb megvenni a watch dogsot? X360 vagy PS3-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)