Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz
nokia párti #32752 üzenetére
Értem. vegyes válaszok
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Kérdés: Az új Ps3 Slimek mennyire hajlamosak a sárga led-re eesetleg más hibákra a régi ps3 phat-hez képest és úgy általában?
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
Ezt a cikket elolvasva még mindig azt mondjátok, hogy jobb az új slim, mint a régi FAT?
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Coconut's #32529 üzenetére
Értem. Mondjuk nekem speciel tetszett a 4 USB portos megoldás. Mi van, ha egyszerre 4-en játszotok és 3 joy pont lemerült? Nem tudod mind a 3-at egyszerre tölteni, mert csak 2 usb port van a gépen? Az milyen már? Az érintő gomb meg a lakkozott felület szerintem high tech érzést kölcsönzött a gépnek, ami egyáltalán nem volt rossz
-
cassius.clay
senior tag
válasz
SektorFlop #32525 üzenetére
És ezekben a 320GB-os slimekben, ugyanúgy Noti HDD van? Ergo lehet bennük cserélni a vinyót házilag otthon?
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Ps3 vásárlás előtt állok. tanácsot szeretnék kérni, melyik gépet ajánljátok, melyik a legmegbizhatóbb? Régi Fat vagy új Slim? (ezeken belül is melyik (60GB-os 80GB-os 320Gb-os stb.)
Fő kritérium a legmegbizhatóbb, legkevésbé melegedő, legkevesebbet fogyasztó, dual shock joyyal rendelkező modell lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest