- Mini-ITX
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Ebben mi az akció?
-
WhiteWalker
nagyúr
Még mindig aktuális: "Keresek Uncharted 1 játékot , első kiadásban , tehát nem platinum vagy essential....
Jó állapotban,karcmentesen és kézikönyvvel , és lehetőleg BP-i átvétellel...akinek van,dobjon egy privit , köszönöm" -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
nokia párti #43902 üzenetére
Még megvan ám
, most szerzem be hozzá az Uncharted sorozatot..eddig szinte nem is ment nálam
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
zuzu000 #43826 üzenetére
Nem néztem hanem otthon játszottam vele...valami arcade verseny, kocsi kiválaszt + pálya , azt hadd szóljon...a "látvány" csapott arcon először,aztán majd a "hangok"... nem flamelni szeretnék,de meg sem közelíti a Forzát...
Mister_X: próbáltam én elvonatkoztatni,de nekem sem ment...kajak ps2 HD volt...olvastam róla, hogy itt-ott a GT4 ből lettek autók és pályák beintegrálva, de hogy ennyire feltünő legyen , azt nem hittem volna...
Qbász: inkább a Forza 4-gyel kellene összehasonlítani, de ezt meg sem közelíti grafikában...a játéktól is elment a kedvem egyenlőre... , lehet nem kellene elsőre ítélkezni,de az első benyomás elég negatív volt , többet vártam...
Viszont tetszik a 3D mód
Amúgy van még olyan only ps3 cím ami 3D-s módot támogat mint a GT? -
WhiteWalker
nagyúr
Gyerekek, belenéztem a GT 5-be mégis milyen...nem trollkodásból írom,de valami írtó csúnyán néz ki...majdnem PS2-es graf csak feltupírozva.. tényleg ilyen?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Wolves#13 #43810 üzenetére
Én is az első kiadásokat keresem mindenből....pl mostanában az Uncharted sorozatra vadászok. Igaz most volt ugye akcióban essential verzióban,de inkább megveszem használtan,szép állapotban és első kiadásban (még ha nehezebb is beszerezni) , mint ezekben a "borzalmakban"...
-
WhiteWalker
nagyúr
Honnan lehet tudni egy játék online kódját felhasználták e vagy sem? Vagy bármelyik kódot (DLC) ?
-
WhiteWalker
nagyúr
Változott a helyzet , most már csak az Uncharted első részét keresem , első kiadásban , tehát nem platinum vagy essential....
Jó állapotban,karcmentesen és kézikönyvvel , és lehetőleg BP-i átvétellel...akinek van,dobjon egy privit , köszönöm.Köszönöm azoknak akik eddig üzentek
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WinnerB0Y #43541 üzenetére
Az "klassz" , én is szemezgettem vele , de jó hogy kihagytam...
, mindenesetre köszönjük hogy megosztottad velünk
Kicsit más, talán nem minősül hírdetésnek: keresek Uncharted 1-2 játékot , első kiadásban , tehát nem platinum vagy essential....Jó állapotban,karcmentesen és kézikönyvvel, ha van valaki aki megválna tőle emberi áron ,az dobjon egy pü-t , danke
-
WhiteWalker
nagyúr
Erőt vettem magamon és nem vettem a cd galaxisban az essentialos kiadásokbol. Inkább veszek egy picit drágábban havonta egyet de legalább elsö kiadások lesznek...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
NeoExDeath #43460 üzenetére
Van direktbe matrica leszedő folyadék , szivacsos fejjel ellátva, felviszed a felületre,hagyod pár percre "ázni" , majd lehuzod a matricát , pár száz ft-os tétel.
-
WhiteWalker
nagyúr
A cd galaxis essential kiadásokkal nem vagyok kibékülve, nagyon jó áron vannak, de jobban kedvelem az eredeti kiadásokat...most nem tudom hogy beruházzak ezekre, mert vennék vagy 5-6 játékot, fogcsikorgatva...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MasterMark #41664 üzenetére
A szitanyomást ismerem,de lemezzel kapcsolatban nem tudtam összerakni
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MasterMark #41659 üzenetére
jaaa , köcce skacok
, mi az hogy lemez szitázás??
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez a rész miben különbözik a normál kiadástól?
-
WhiteWalker
nagyúr
az Uncharted szériából létezik valami komplett pakk,amiben mindhárom rész benne van?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
james001 #36364 üzenetére
Nekem ez pedig nagyon bejött,az ütlegelés,meg hogy törik a fegyver,lehet fejleszteni,meg kutatni a hozzávaló alkatrészeket. Fogsz találni majd különböző lőfegyvereket is...de néhány boss harcnál meg lehet igy is izzadni rendesen
Az xp-s rendszer is tetszik,lehet fejlősdni,skilleket kapni...különböző stílusú karakterek vannak...lehet este előveszem megint
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Edgeri #36246 üzenetére
ez teljesen mindegy melyik bank váltja, a lényeg hogy középárfolyamon vált
jah és hogy dombornyomott az is mindegy, a lényeg hogy CVC kód legyen a kártyán
-
WhiteWalker
nagyúr
akinek nincs meg : killzone 3 Helghast Special Edition Pack, enyhén jó ára van
-
WhiteWalker
nagyúr
az Uncharted Trilogy ha jól láttam csak az alapjátékokat tartalmazza ugye? - ahogy néztem az árakat, még így is megérné megvenni egybe friss ps3 tulajként,mivel egyik része sincs még meg
-
WhiteWalker
nagyúr
a Killzone 3 multihoz kell kód?
-
WhiteWalker
nagyúr
Gran Turismo 5: Academy Edition miben különbözik az alap játéktól?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #35140 üzenetére
"A különböző eszközöket magába foglaló PlayStation Mobile bemutatóját követően megismerhettük a PS3-as játékokat felvonultató Essentials sorozatot, amely olyan címeket biztosít rendkívül kedvező áron, mint az LittleBigPlanet, Uncharted: Drake's Fortune, vagy éppen az InFamous."
ps3 hírek -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
balazs8907 #35091 üzenetére
Nem hiszem hogy elmenne,mert az alapjátékhoz (accounthoz) fogod letölteni a többi dlc-t és kiegészítőket ...ha megveszed a premium pakkot, akkor lesz egy felesleges bf3-ad gyakorlatilag...de javítsatok ki ha tévedek
-
WhiteWalker
nagyúr
a little big planet 1 vagy a második részét érdemesebb beszerezni,vagy melyik a jobb?
-
WhiteWalker
nagyúr
ezt mennyire érdemes megvenni,mert ahogy látom region free...UNCHARTED 1 & 2 DUAL DOUBLE PACK
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
dvd_R+ #35050 üzenetére
oké,akkor a kábel kizárva...ki kellen szűrni hogy a tv vagy a ps a ludas...ha tudod akkor kösd rá a tv egy másik bemenetére pl hdmire...mert ha itt jó a kép akkor a tv-d másik bemente hibás.. és van még egy lehetőség, kösd rá egy másik tvre is...ha ott is ezt a hibajelenséget produkálja a konzol akkor valszeg a ps a hibás....mást nem tudok javasolni,de hátha másnak van ötlete...
-
WhiteWalker
nagyúr
nem fikázásból írtam,mert én is spórolás által tudtam megvenni a ps és box konzolt ( és igen úgy hogy az ebédem a melóhelyen 2 zsömle+ májkonzerv) , tudom mit jelent spórolni
pont olyan mint hogy sokan megveszik a plaza vagy lcd tv-t és nézik rajta a kamerás filmet....a mondani való átjött,csak ez a rész szúrt szemet...de részemről off end
-
WhiteWalker
nagyúr
megy a beszélgetés a több százezres cuccokról,többeknek van is és közbe fennakadás van a fogyasztáson és azon a havi 1300ftos többleten...ilyenkor dobja le az agyam a szíjat....
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
SektorFlop #34947 üzenetére
a ps-n néztem, a test connection opciónál...de külföldi fórumokon is paaszkodnak a sebességre
-
WhiteWalker
nagyúr
másnak mennyi wifin a ps sebesége,nekem teszt alatt 2Mb/s...írtó lassú...letöltöttem volna egy demot,erre kiírta hogy 640min van játra...inkább átdugtam kábelesre,itt sem maxot mutatott,mert 25M-s a netem,ebből tesztelés után 15-öt mutatott...ez a max sebessége?
-
WhiteWalker
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
hogy is van ez a bank kártyával való fizetés a store-n? Mert reggeltem a kártyámat (master card cvv kóddal ellátott ) az accountomhoz (UK) ,de nem fogadja el fizetéskor...ez alapján elvileg nem fizethetek vele,mert :
"Azért megemlítem ,hogy a UK Store azért nem engedi a vásárlást mert ott szűrő müködik, ami kiszűri,hogy az adott bankkártya nem a UK-ban készült. Akinek van American Expressze az viszont tud vásárolni onnan is."
ez komoly?
, mert akkor kreálok egy USA regget azonnal,ott elfogadják a master cardot ?....
-
WhiteWalker
nagyúr
Motorstorm melyik részét érdemes beszerezni?
-
-
WhiteWalker
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
perge666 #34817 üzenetére
lol, boltba vettem újonnan,számlával...
nah közbe annyi változás történt,hogy , bementem a boltba (gameshop,az eladó nagyon korrekt és segítőkész volt) és elmondtam a történetet az eladónak...persze kipróbáltuk ott helybe egy sony controller töltővel,naná hogy ott egyből beindultak a ledek....(oké,vágom hogy full le volt merülve az akku,de otthon 3 órát töltődött...), remek , kiderült hogy a joy legalább hibátlan...mondom a srácnak hogy akkor elviszem a töltőt,mert azzal legalább beindultak az elektronok,csak ez meg 6 mátyás lett volna...kártyával meg nem lehet az üzletben fizetni ,kp meg nem volt nálam annyi
, aszondja az eladó: " neh, itt a töltő kábel,vidd el" , mondom ezer kösssz
, most hazajöttem. azóta is töltődik a joy....
azt nem vágom az egészben,hogy miért nem töltődött az enyémmel,vagy csak a sony kábelt kajálja?
,de mindegy is mert működik
, viszont reggeltem az uk.playstation.com/ oldalon,angol reggel,angol lakcímmel és régióval...itt be tudok lépni az oldalra ,a konzolon pedig nem...frissítettem is az fw-t,de kiírja hogy " you cannot sign in using another user's sign in ID (email adress )
a gépet használtan vettem és a belépés fülnél alapértelmezettbe az előző tulaj email címe van megjelenítve...de ezt persze kitörlöm mielőtt beírnám a sajátom..mit lehetne tenni hogy be tudjak lépni? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tDr1v3r #34810 üzenetére
nem is én lennék ha elsőre klappolt volna minden
, lehet láma kérdés,de már nem tudok mire gondolni: ugye a ps-n nincs egyéb gomb amit meg kellene nyomni ,hogy érzékelje a joyt, hasonlóan mint boxon? mert ott ugye a konzolon és a joyon is egyszerre kell megnyomni a kis gombot hogy összehangolodjon a két eszköz...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tDr1v3r #34806 üzenetére
most 3 órát volt töltőn a joy....de semmi...továbbra sem villannak fel a ledek...próbáltam már a gépet is előbb bekapcsolni utána a controllert,usb töltőről,a létező összes variáció megvolt....aszem holnap kicseréltetem egy másikra,aztán meglátjuk...az a fura hogy a ledek sem kapcsolnak be a joyon...
-
WhiteWalker
nagyúr
nah megvan a fat 60gb-os ps3 gép, vettem hozzá zsír új controllert is,de az istenért sem akar összehangolni,a joyon a ledek sem villannak ki...töltőre is tettem,a gép usb csatlakozójába is dugtam,nyomtam resetet is,de semmi, hiába nyomom a ps gombot se kép se hang a gép és a controller közt... wtf?
lehet hibás a controller vagy nem kompatibilis a fat géppel?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
james001 #34796 üzenetére
azt látom,csak nem vasudvarból jöttél?
jah,kicsit utána olvasgattam,és mintha másfél két éve vezették volna be...mindenestre ebay-ről veszek használt gémet, még ugy is olcsóbb a használt játék ha vennék később online pass-t hozzá,mint nálunk...
(csak a ps3 exkluzív címek kellenek-gondolok)
Herczi kössz a linket,szemezgetem
-
WhiteWalker
nagyúr
van olyan játék amihez kell kód, hogy multiba lehessen tolni?
vennék használtan,csak most belefutottam az uncharted3-ba,ahol rták,hogy kód van hozá,csak a tulaj nem tudja hogy ellőtték e már...lehet ő is használtan vette már... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
jookomak #34653 üzenetére
köcce
,akkor marad a szokásos külföldi (UK) reg...
, nincs nálunk lóf@sz sem...
esetleg kell majd vmire még figyelnem....pl frissít e magát gépen található firmware ha netre kerül a gép vagy a ps store addig be sem enged ha nem a legfrissebb van? (ezek a kérdések az xboxból adódó tapasztalatokból jönnek, bocsika ) számít e hogy melyik FW van a gépen?
-
WhiteWalker
nagyúr
kösz mindkettőtöknek, az uk és magyar regnek mik az előnyei és hátrányai? (xboxon a magyar része elég gagyi és fapados) , de ha nem akarok ezzel a ps cardal szórakozni , akkor uk regnél elfogadja a paypalt? esetleg később lehet más régióba átvándorolni?
-
WhiteWalker
nagyúr
ha minden jól megy én is ps3-as tulaj leszek...lesz néhány kérdésem
pl melyik régióba érdemes reggelni? ps store-n paypallal lehet fizetni?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Gebriel #34511 üzenetére
csak ezt tudom mondani:Challenge Accepted
DM-Fan: bízom a jó szimatomban, nagyjából ezekre a kritériumokra hagyatkozok,ha használtat veszek...tökéletesen körbeírtad
anno mikor vettem a FAT ps2-őt , már javában árulták a slimet és sikerült találnom egy patika állapotú FAT gépet,bár több volt a választék,mint most a FAT60GB-os ps3 verzióból,de ki lehet fogni....úgy hogy marad ez a széria
köszi mindenkinek a felvilágosítást és információt
-
WhiteWalker
nagyúr
hali, az volna a kérdésem,hogy kinéztem egy ps3-at 40GB-os régi fat gép , 4.21-es cfw-vel...ez lejátsza a ps1 & ps2-es játékokat? ez a cfw mennyire és mit számít?
-
WhiteWalker
nagyúr
köszönöm mindenkinek
,aszem akkor marad a ps2 vétele,aztán majd egy ps3 (nekem a FAT jobban tetszik mint a vékony slim
)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
nokia párti #29893 üzenetére
köszi! csak van otthon néhány ps1 játékom,és gondolkodtam ps2 játékokon is és lehetne akkor a 3 platform all in one kiszerelésben :-)
A gyári FW számít? természetesen módosítatlan gépre gondolok -
WhiteWalker
nagyúr
olyan kérdésem lenne,hogy érdemes e olyan régi FAT PS3-at venni,ami lejátsza a ps1 és ps2-es játékokat? vagy mitől függ, FW verziótól?
Én úgy tudom hogy az első kiadásúak olvasták , ezek mennyivel rosszabbak az új kiadásúaknál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest