Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
szia,
viszont, nincs mit, nagyon remélem h megcsinálják.
egyébként ha a lemezt nem olvassa (már elfelejtettem és lusta vagyok visszalapozni) te is szétszedheted -ha már lejárt a gari- egy alkoholos vattával kitisztítani a bluray olvasó fejét. más kérdés ha maga az olvasó lézer kalibrálódott el, de konzolokszervize vagy ilyesmi hely megcsinálja.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
bakker ez nem tudom milyen szerviz!!
felhívtam sony hungáriát. mondtak egy címet üllői út 82. hireltech kft.
hireltech.hu
ez a nagyvárad térnél van.üzletük a szomszédos utcában, mihalkovics 18. szám alatt, ide vittem le, kis alagsori lejáró, 2 hét, 14.700.
teljes történet itt:
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
Személyes tapasztalatok a Sony magyarországi PS3-szervizhátteréről:
- szerdán adtam le a gépem, két hét múlva visszakapom, 14.700 forint mert méltányossági javítás, letelt az 1 év és volt számlám, garipapírom. Ezek nélkül 80.000 ft.
- a gépet Szlovákiába (tvrno? nem értettem pontosan) viszik ki, új burkolatot kap, a bennragadt lemezt visszakapom.
- fejtisztítást csinálhatsz Te is, vagy van konzolokszervize.hu
- nem drága, ahogy írtam, számla és garipapírral 22 hónapos gépem 14.700-ért javítják, 60 gigás (sárga ledes lett)
Himihumi, nincs számla, nincs gari... vagy maszek szerviz, vagy szétkapod magad, vagy fizeted az official szervizt. Nem a Sony HUN hibája.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
bwoay
nagyúr
Az általad linkelt akció azért messze nem ugyanaz,
mint amiről beszéltél
Erről én is olvastam anno,
de egyrészt a TV mellé adtak PS3-at (ugye nem mindegy),
másrészt kizárólag full HD Braviákra,
és azon belül is meghatározott szériákra vonatkozott a dolog.
A linkeden azt is írják, hogy a legolcsóbb, akcióban résztvevő TV ára
kb 450'000 Ft volt. Ezért vigyorogtam az előző HSZ-ben,
hogy kicsit aránytalan dolog lenne PS3-hoz adni TV-t,
akárcsak kifutó szériát is, mert a legolcsóbb 32"-es Sony HD Ready készülék is
egy PS3 árának szinte a kétszeresébe kerül.
Londonban meg 40"-os full HD TV-t adtak a PS3-hoz?
Ezt linkeld már be nekem, légy oly' kedves![ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Mr.Grincs
veterán
bwoay: Köszi azt megnéztem láttam is, hogy hasbanyomnak egy két és fél méteres HDMI kábellel is
skyboi: Az érdekes hogy egy HD Ready LCD TV-t adnak hozzá ajádnékba Erről én is hallottam, de nem hiszem hogy itt megérné nekik max ha emelik az alapgép árát Az igazi lenne ami ajándékba lenne gy FULL HD Sony Bravia TV Sony konzolhoz sony tv dukál
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
szasanyi
félisten
Igen, meg lehet szokni. Ez a helyes megfogalmazás. Viszont az is biztos, hogy aki bill+egér kombóhoz van szokva, az a büdös életben nem tudja annyira megszokni, hogy úgy játszon és olyan gyors legyen mint PC-n, vagy mint a kontrolleses vérprofik. Így aztán az online móka az nem is lesz annyira mókás...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest