Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem én feladom ezt a szériát, max tényleg még egyszer neki futok (nem sok esélyt látok rá
), aztán lesz ami lesz. Ezt a gombkiosztásos dolgot sem értem, HD-ban legalább testre lehetett szabni (úgy értem, hogy gombonként) itt azt sem lehet. De olvastam azt is, hogy egy gombnyomásra guggolást csak a multiban lehet bekapcsolni, miért ?
Fedezékes dolog is olyan, hogy első kipróbálás után hagytam az egészet.
PS4-ből én csak egy Pro-t vennék, de ez amúgy sem mostanában lesz. Viszont játékokat lehet elkezdek rá előre venni, olcsón lehet rá olyan címeket venni amik még érdekelnek is vagy játszottam velük pc-n.
Majd kiderül hogy alakul, nekem egyenlőre elég ez is, gépen való játszást meg teljesen kukáztam (pedig rengetek lóvét ellőttem ott is, Steam-en 1500+ játékom van aminek a háromnegyedével soha nem játszottam
).
Emulátorozáshoz én azóta sem nyúltam hozzá, PCSX2-őt nyomatnám ha úgy lenne, de jelenleg valahogy nem érdekel.
RPCS3-val meg úgy vagyok minek, jó nekem ha az eredeti konzolon élvezem a játékokat.
Ha már meglepetés, ezt kénytelen voltam behúzni.
Manual meg egy kártyatartó nincs meg hozzá de ez legyen a legkevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest