- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
TazLeacher #54611 üzenetére
Én amit lehet, megpróbálok lemezen beszerezni, de ha csak digitálisan megoldható valami, akkor csak emiatt nem mondok le róla. Érdekes módon PC-n már én is szinte teljesen leszoktam a dobozos játékról, konzolon viszont még él nálam ez a hagyomány. De ez tényleg csak a gyerekkori emlékek miatt. Számomra egy játék élvezete már ott kezdődik, hogy bemegyek a boltba és nézegetem a dobozokat majd megveszem a kívánt játékot. Aztán persze a doboz kibontása, a kézikönyv, az illat
Mondjuk manapság már a kézikönyv is szinte teljesen megszűnt, max 1-2 papír van egy dobozban.
Életemben egyszer kaptam szüleimtől játékot, még a FF 8-at PS1-re. Karácsony volt és a nagyszüleimnél kaptam meg, a gép persze otthon volt, szóval órákig még nem volt lehetőségem játszani, viszont a doboz és a kiskönyv már előre nyújtott egy élményt. Ilyet digitális játékkal nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Legion go
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest