Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zigur
senior tag
válasz lajosx #23698 üzenetére
Bár nem ma volt amikor unlockoltam a karaktereket de ha jól rémlik a story (vagy scenario) mode-ot végigjátszva kaptam a karaktereket, de mintha csak simán játszva is mintha unlockolna de nem tudom hogy karaktereket is vagy csak egyéb dolgokat.
A különbözó scenario pályákon találkozol a játsztható karakterrel, ha legyőzöd, onnantól az is használható, ez rémlik.
A CD-re a PS3 sem tud menteni, nem számít hogy használt a játék vagy sem. -
őstag
Sziasztok.
Lehet nem jó helyre irok de nem találtam tekken 6 topikot
Csak annyi lenne a kérdésem hogy ebben nem ugy van mint a többi részében hogy megkell szerezni az emberkéket ?pl hogy egy karakterrel végig viszem és kapok egy ujat.Mert igaz nem ujan vettem,,lehet azért van?Elmentené amit az elsö tulaja megszerzett?vags ebbe alapból minden ember elérhető?Bocs ha rossz helyre irtam...Üdv.Lajos.Köszi a választ
-
vaksi8
senior tag
válasz Gerisz #23696 üzenetére
Szia!
Mert nem alkalmas rá a ps3.énis sokáig használtam aztán meguntam a szenvedést és vettem egy asus R3at.Úgy vettem észre hogy olyan 1-2 gb os avikkal még nem is igazán van gond csak a nagyobbakkal.meg csúszott a hang,nem lehetett tekerni stb..pedig nem is wifivel használtam hanem kábellel. -
Gerisz
addikt
Megcsináltam a PS3 Media server-t. Az miért van, hogy szaggat minden mint a fene?
Olvastam, hogy wireless az gond, de 14% a maximum hálózat használat még 1080p mellett is. Kipróbáltam vob forműtumot, mert mkv mellett 40%-on használta a procit, vob-al meg 2% de így is ugyan az. -
olbaidhun
őstag
"komoly bejelentést" kapunk..
Egy darabig megint próbálják a rendszert talpon tartani, talán jobb lett volna meghallgatni a user-ek kérését.. mkv támogatás, stb..
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
heim
tag
akkor holnaptól megy a PSN?
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
kelzsoca
félisten
válasz karakpecze21 #23685 üzenetére
Nekik azért jó ez, mert így legalább tudják reklámozni a PSN+-t is, hiszen ingyen a nagy többség ki fogja próbálni, továbbá be is lesz fogva mindenki kicsi szája, mert hát a Sony nagyvonalúan ad valamit, és ott van még az is, hogy lehetséges ezzel szereznek a jövőben pár új előfizetőt, ki van ez találva.
-
Sonja
nagyúr
válasz Gebriel #23682 üzenetére
Így van! De ez csak természetesen arra értendő, amit írnak, hogy ingyen megkapnak a PS+ előfizetők. Minden hónapban van azt hiszem ilyen, mindig írja is a PlayStation Blog, hogy mi az a játék/avatar/stb.
Szerk.: Hogy érthető legyen. Itt van egy ilyen hír, ahol pl. PS 1-es játék van kettő ingyen letölthető
PS One:
Prince of Persia Classic
Creatures 3: Raised in SpaceTehát letöltöd a Prince of Persia Classic-ot és játszol vele. Amint lejár az előfizetésed, máris nem fogod tudni használni a játékot, mert közli, hogy lejárt az előfizetés és ha használni akarod, akkor fizess elő.
Ezért szívás.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Gebriel
veterán
Hirai megnyugtatott mindenkit, a felhasználók hitelkártya-adatainak biztonsági adatai nem kerültek rossz kezekbe. A kártyás fizetési tranzakciót használó ügyfelek száma a PSN-en nagyjából 10 millió embert érint, s összesen mintegy 12 ezer dollárt emeltek le a számlákról.
Na most akkor mi van?
-
Gebriel
veterán
válasz karakpecze21 #23674 üzenetére
-
karakpecze21
senior tag
-
Gebriel
veterán
válasz karakpecze21 #23672 üzenetére
Google a barátod.
-
karakpecze21
senior tag
Mi egyáltalán a PSN+?
Bocsi a láma kérdésért, de nem rég óta van PS-em. -
Gebriel
veterán
-
v!ct0y
veterán
Tudja valaki, hogy móködik ez a ps+?
Mármint az ha én leszedek egy játékot ingyen és ha lejár a + előfizu utána az a játék megmarad vagy az is "lejár" ? -
Sundesz
őstag
Héten elvileg újra lesz PSN, a kellemetlenségért 30 napos PSN Plus tagság jár mindenkinek és lesznek ingyenesen letölthető tartalmak is. Majd meglátjuk ez mit jelent pontosan.
Hörcsög Powa'
-
csab2
veterán
PS-en elinditva a bongeszot lathato valami Sony kozlemeny a leallasrol. Eleg hosszu es nem igazan tudok angolul. Valaki elolvasna es leirna roviden, hogy mi a lenyeg? Elore is koszonom!
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
anulu
félisten
válasz ->Raizen<- #23654 üzenetére
magáról a CFW-ről szerintem lehet, backup managerekről nem
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
->Raizen<-
veterán
A 3.60 JB CFW-ről amúgy se lehetne itt jókat trécselni mert pics@n rugnak minket!
Hogy on-ba is legyek nagyon megérte a GT5 miatt ps3-at szerválnom ismét nem tudok betelni vele! Nagyon meglátszik a 6 év megfeszített munkája. Ennyi pályát és autót én még 1 játékban nem láttam. És mivel már lassan egy éve van normális megjelenítőm a ps-hez nem monitor hanem egy 32" full hd philips lcd tv és nem tn film paneles azóta bizony tartalmasabb élményt nyújt a konzol nem csak a színeket és a kontrasztot tekintve hanem mérete miatt is.[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
válasz Gebriel #23649 üzenetére
Négyszer, különböző időpontban is kipróbáltam,de ugyanaz a végeredmény.
(#23650) v!ct0y : Szerintem is a lemezzel van a baj, de kívülről semmi különöset nem látok rajta. Se repedés, mégcsak karc sem.... Mellesleg volt már középen repedt lemezem, és gond nélkül tudtam játszani vele....
-
Gebriel
veterán
válasz chubii #23647 üzenetére
Többszöri próbálkozásra is?
Anulu
Ezt olvastam egy másik oldalon.
'"a PSN újraépítése után megfontolják" a cross game chat és in-game video chat beépítését. Állítólag a rendszer újraindításakor "komoly bejelentést" kapunk..."
Na erre kíváncsi leszek..[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom. Vettem egy ( elvileg) új Heavy Rain játékot. Hazaérve hát persze hogy ki szerettem volna próbálni, ámde a játékot elindítva nem történt semmi( maradt feketén a képernyő ), és ráadásként még fura hangon kattogott is a gép. Még sosem adott ki ilyen hangot, nem tudom mi baja lehet.... Nem hinném,hogy olvasófej-probléma lesz, mert vígan vitte a Crysis-t utána.... Ötlet ?[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz Gebriel #23645 üzenetére
PSN áll, Sony szenved, 3.60 JB nincs kint. miről beszélnénk?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Gebriel
veterán
Nagy a csend.
-
karakpecze21
senior tag
válasz ->Raizen<- #23643 üzenetére
Én is pont nemrég olvastam valahol, hogy rohadt nagy összegeket kaszál a PSN-el.
Biztos, hogy nem igaz.[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Egyrészt nem az egész Sonyt írta csak a PS részleget, másrészt én is úgy emlékszem, hogy nem megy jól a Sonynak az utóbbi években.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
karakpecze21
senior tag
-
sittes79
addikt
Most olvasom, hogy nagyon rák***tatok srácok..sajnálom.
Felröppent egy hír, hogy csődöt jelent a sony PS részleg.
-
Zigur
senior tag
válasz karakpecze21 #23631 üzenetére
Azért kell majd jelszót változtatni ha majd megint megy a PSN.
A Ninja Gaiden Sigma 2-es trophy-jaim én is sajnálnám elveszteni
-
karakpecze21
senior tag
válasz Djuree #23629 üzenetére
Féltem hát.
De az esetemben még nem is akkora tragédia, mert nem olyan régóta van PS-em és annyira sok trofeám nincs, de azért nem örülnék neki, ha veszne.Haveromnak lenne nagyobb gáz, mert ő Store-ról már egy csomó játékot vett meg és hát az nem lenne frankó, ha elbukná őket.
V!ct0y : Hát nagyon bízok benne.Tényleg jó lenne, ha megmaradna a régi.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #23624 üzenetére
Azt mondják meg marad minden csak a jelszót kell azonnal megváltoztatni.
-
Djuree
félisten
válasz karakpecze21 #23624 üzenetére
félted a trofikat mi? te kis huncut
2 perc új accot csinálni, a trofik meg mehetnek a levesbe...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
DM-Fan
nagyúr
válasz TazLeacher #23621 üzenetére
Igen, multiképes füzet nélkül is. A füzeten egyébként van kód, de az csak az InfinityWard oldalán levő regisztrációhoz kell, magához a játékhoz és a multi részéhez nem.
Get Moded!
-
Matekb
csendes tag
sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy mit gondoltok, mennyit kapnék ezért az összeállításért most?
PS3 FAT 20GB
DS3 joy
játékok (FIFA 11, FIGHT NIGHT ROUND 4, Uncharted, GRID, FIFA 10, NHL 10) -
heihachi
addikt
válasz karakpecze21 #23622 üzenetére
Május harmadikát emlegetik, addig hagyj fel minden reménnyel (meg szvsz azon túl is még majd egy kis ideig, mert ha az összes PSN user egyszerre rászabadul, akkor állni fog megint egy darabig a cucc).
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
karakpecze21
senior tag
Én minden nap bizakodva kapcsolom be a PS-t, de sajnos még mindig csalódnom kellett.
Kíváncsi leszek, hogy mikor fog menni a Network és hogy ugyan az marad e minden mint rég. -
Criton
veterán
válasz TazLeacher #23619 üzenetére
Hát most füzet ide vagy oda, a multi részt egy időre szerintem elfelejtheted
De füzet szerintem nem kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Van egy CoD6-om (Moder Warfare 2), de nincs hozzá füzet. Ehhez gyárilag volt kód, vagy ilyesmi a multihoz, vagy nincs? Ki se próbáltam, csak kaptam a géphez. Lehet a füzet nélkül multizni, vagy sem?
-
r3dsnake
nagyúr
-
Criton
veterán
válasz ->Raizen<- #23613 üzenetére
Ok rendben, akkor most gyűlni fog benne a por
-
->Raizen<-
veterán
válasz Criton #23608 üzenetére
Nem tudod kipucolni a gépet normálisan amíg a garanciád él. Gari időn túl lehet szétkapni darabjaira a gépet újrapasztázni és portalanítani. A fat gépeknél ami nekem is van 60 gigás a legtöbb szellőző nyílás ezen a tipuson van. Ezért működik valamennyire a porszívózás. Én se akarom letépni a matricát egy csavarról ami nélkülözhetetlen ahhoz hogy meg lehessen kezdeni szétbontani a gépet. Novemberig ha elromlik a gépem méltányossági gariba még megcsinálná a sony. Addig porszívózgatom. A te esetedbe szinte semmit nem ér a porszívózás ha nem bontod a gépet meg. A venti felpörgetős téma nem tesz jót a slimnek sem. Nem ajánlom egyáltalán.
-
chubii
senior tag
válasz Djuree #23407 üzenetére
(#23406) N0RB3RT, (#23407) Djuree : A hozzászólásotok alapján inkább hagyom a játékot ! Annyira lehordtátok,hogy ha igaz akkor tényleg nem érdemes pénzt áldozni rá .
A Resi5-öt meg kipróbálom/kipróbálnám( ha lenne PSN ) . Olvastam jót és rosszat róla, majd kiderül mennyire jön be.PSN témához : Remélem megmarad a német acc-om, mert van rajta 10,02 euró és abból még venni szerettem volna egy játékot Komolyra fordítva a szót szomorú,hogy ilyen megtörténhet, remélem mihamarabb visszaáll rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz Criton #23608 üzenetére
Ha a ventilátor felpörgetős dologra gondolsz, akkor arra már válaszoltam. KATT!
Egy próbát megér, de szvsz nem sok mindent ér.
Csak akkor érne valamit, ha elkoszolódás megelőzése érdekében az ember rendszeresen csinálná ezt.
Akkor nem tudna lerakódni és összeállni a dzsuva benne.
VISZONT az hamar kinyírná a ventilátort szerintem. -
Criton
veterán
válasz karakpecze21 #23604 üzenetére
Akkor gondolom nincs mód rá, hogy rendesen megpucoljam a gépet?
És mi van azzal a megoldással, amit tegnap linkeltem (videó)? -
Djuree
félisten
válasz karakpecze21 #23604 üzenetére
jók ezek a gari matricák, öröm kijátszani őket. gugli-val 2 perc ilyen matricát találni. boxhoz vettem anno párat
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Sonja
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Criton
veterán
válasz ->Raizen<- #23555 üzenetére
De ha leveszem a fedelét, akkor a garancia nem veszik el?
Akkor nekem ezek szerint ezt kell kitakarítanom?[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest