Aktív témák
-
válasz
NIGHTFOX
üzenetére
Szia!
Nos igazság szerint mivel anno nekem sem sikerül bootcd-vel boldogulnom azóta nem foglalkoztam vele. De nézz meg egy-két boltot, írtam hogy Béke tér környékén van ilyen, vegyél egy bármilyen konzolos újságot, abban benne van jó pár nagyobb bolt, és a boltban! nem telefonon! érdeklődj a boot cd-k felől. Az írással való kérdésedre (igaz nem nekem címezted) a Nero-t semmiféleképpen nem ajánlom, vannak erre más szoftverek is, és az hogy ne rontsa el a fejet az egy más kérdés. Mivel írt lemezekkel akarsz játszani, ez azt jelenti hogy a ps2-lézerének ''erősebben'' kell világítania (megváltozik a hullámhossz) ahhoz, hogy le tudja játszani a lemezeket. Elvileg minimálisan is de több áramot kap a fej => Namost aki már valaha is tanult elektronikát az már biztos hallott arról, hogy bármilyen alkatrész (cpu, mem, láncfűrész, motorkerékpár
) akármilyen kis többlettel is de több áramot kap, előbb fog tönkremenni=> vagyis írt lemez használata esetén számíts kb 2-3 év múlva fejcserére.
Viszont nem válaszoltál egy kérdésre, ezért ismét megkérdem: Mit adnak 75 euroért a ps2-höz? (hány joy, memókártya, apámfüle stb...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) akármilyen kis többlettel is de több áramot kap, előbb fog tönkremenni=> vagyis írt lemez használata esetén számíts kb 2-3 év múlva fejcserére.