- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
NIGHTFOX #134 üzenetére
Szia!
Nos igazság szerint mivel anno nekem sem sikerül bootcd-vel boldogulnom azóta nem foglalkoztam vele. De nézz meg egy-két boltot, írtam hogy Béke tér környékén van ilyen, vegyél egy bármilyen konzolos újságot, abban benne van jó pár nagyobb bolt, és a boltban! nem telefonon! érdeklődj a boot cd-k felől. Az írással való kérdésedre (igaz nem nekem címezted) a Nero-t semmiféleképpen nem ajánlom, vannak erre más szoftverek is, és az hogy ne rontsa el a fejet az egy más kérdés. Mivel írt lemezekkel akarsz játszani, ez azt jelenti hogy a ps2-lézerének ''erősebben'' kell világítania (megváltozik a hullámhossz) ahhoz, hogy le tudja játszani a lemezeket. Elvileg minimálisan is de több áramot kap a fej => Namost aki már valaha is tanult elektronikát az már biztos hallott arról, hogy bármilyen alkatrész (cpu, mem, láncfűrész, motorkerékpár) akármilyen kis többlettel is de több áramot kap, előbb fog tönkremenni=> vagyis írt lemez használata esetén számíts kb 2-3 év múlva fejcserére.
Viszont nem válaszoltál egy kérdésre, ezért ismét megkérdem: Mit adnak 75 euroért a ps2-höz? (hány joy, memókártya, apámfüle stb...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest