Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

Áááhhh!!!
    Kezdésnek szögezzük le: működő Ps2 emulátor nincs! Pontosabban csak olyan van, ami techdemokat futtat, de ezzel senki sem megy semmire. Tudom, hogy minden hardcore PC-s álma egy Ps2-es emulátor, de ilyen pillanatnyilag nincs. Amiket meg le lehet tölteni, Ps2 emulátor néven, általában vírusok. Szóval kéretik velük vigyázni!

A másik: ha lenne működő Ps2 emulátor, akkor sincs olyan PC ami képes lenne normális sebességen futtatni(szóval nem 4-5 FPS). Ez olyan, mintha a Doom3-at akarnád futattni egy 286-oson 3D kártya nélkül. Egyszerűen nem megy!

Az eddigi emulátoros megjelenések alapján szerintem 2-3 év múlva várható olyan gép és olyan emulátor, ami normálisan tudná futtani a Ps2-es játékokat. Kedvenc példám a Nintendo 64:lassan már 7 éves gép, de még mindig nincs olyan emulátor, ami 100%-osan tudná emulálni: vagy lassú, vagy nem jó a hang, vagy minden tökéletes, de csak a Mario64 indul el :DD És akkor arról nem is beszéltem, hogy a N64 jóval egyszerűbb felépítésű, mint a Ps2.

Konklúzió: ha valaki mostanában Ps2-es játékokkal akar játszani, vegyen Playstation 2-őt! ;]

Új hozzászólás Aktív témák