- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrael
senior tag
en otthon tolom most az FFX-et, csak neha kicsit keves az fps-em.
Tyrael -
Stylie
aktív tag
Sziasztok!
Letöltöttem psx emulatort a gépre és ki akartam próbálni egy yátékot...de nem tudtam mert hiányzik vmi bios fájl vagy mi,és így inkább hagytam a picsába.No de azóta szaggatnak a yátékoktökmindegy hogy mi lehet heroes 3 is az is szaggat a profilomnál látható konfigon
Ez az emulátor műve lehet vagy megint a windows xp extended edition cseszik ki velem?Másik hiba a yátékokban ami eddig is ment az extended alatt hogy meghülyül az egér meg a bill...Ha van vkinek valami épkézláb ötlete a megoldásra azt méltatnám...
-
szrxx
tag
Sziasztok!
Megszereztem a régóta várt Burnout revenge ps2 gamet, bár nem igazán tudom futtatni. Bár lehet az hogy rossz formátumú a dvd ,mert nekem nem iso ban van? Csak iso ban müxik az emulator? Az iso fájlt lehet gépről is futtatni vagy csak olvasóról?
Köszi az infót! -
NZséé
tag
Sziasztok!
Nekem működik a PCSX2 0.9.1-es verzió szedett-vedett pluginokkal, rom-okkal!
A tesztelt játék: Rocky Legends, csak a gépem kevés hozzá!
kb: 5 fps a játék sebessége, de érdekes a videók 19-25 fps-en mennek, akkor már elég közel járnak a végső megoldáshoz a programozók az emu írásban, nem de?
Lehet, h. hamarosan kipattan egy 1.0-ás verzió?
Új ötletem:
Az emu a játékot winchesterről, iso-ból olvassa, arra gondolok, h. lehet, h. ez az iso-ból való olvasás is lassít a játék sebességén (játék alatt folyamatosan darálja a vincsit), mi volna ha az iso file-t memóriába helyeznénk (mivel a memória jóval gyorsabb, mint a vincsi) és onnan olvastatnánk be a játékot? (Igaz ehhez min.:3Gb Ram-ra van szükség)
Kérdés:
Tudna-e valaki olyan progit ajánlani xp alá amivel tudok ekkora memória meghajtót csinálni?
Várom a jó-rossz indulatú, de építő jellegű kritikákat! -
NZséé
tag
Nekem 60 fps-re állítva tökéletesen mentek a games-ok!
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Yeti910331 #128 üzenetére
Milyen 2 féle beállításról beszélsz?
ePSXe-ben lehet választani vagy 10 féle grafikai plugint (külön feltehetők). A komolyabbaknak van vagy 20 külön állítgatható opciója. Pete D3D vagy OpenGL pluginjait ajánlom. Mindkettőben van Frame limit a beállításoknál, csak be kell kapcsolni.
Zene: Eredeti CD-t/teljes CD imaget használsz? Remélem nem csak leszedtél valami 50megás gagyi RIP-et a netről. Abból ugyanis ki van szedve a hang. (Arról nem is beszélve, hogy illegális, tehát a fórumon nem fogsz segítséget kapni ezzel kapcsolatban.)
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
A Tekken3 volt és csak annyit állítottam be, hogy 640x480x32. Meg lehet választani két féle alapbeállítást (egyik a lassú másik a gyors gépekhez van). Ha a ,,lassú gépekhez'' állítom be, akkor k***a gyors a játék, ha pedig ,,gyors gépekhez'' állítom be, akkor meg szaggat és a zene sehogy se jön elő.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
válasz
Yeti910331 #124 üzenetére
ePSXe-vel meg melyik játék nem ment?
Én még nem láttam olyan PS1 játékot ami ne ment volna vele. Csak az a baja, hogy majd minden játékhoz a beállításokat kell turkálni, hogy tényleg jó legyen, mert mindegyiknél más beállítás a nyerő.
FPS limit beállítás van magában az ePSXe-ben is, tehát fölösleges volt leterhelni a procit, hogy lassabban menjen a játék.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Én már játszogattam a Disgaeaval. Sebesség jó volt, és elég stabil is volt.
Van még egy pár hasonló.
A komolyabb grafikájú játékok közül az FFX-re nagyon gyúrnak a fejlesztők, tehát már az is játszható kategória egy tápos géppel. Én a Grandia III-t néztem. Az én gépem kevés volt hozzá, de azért vagy 5-10 percig elvoltam vele.
Tehát már lehet próbálkozni. Csak az a kérdés melyik játékkal. -
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #124 üzenetére
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #123 üzenetére
Bocs, hülyeség volt a májkroszoft (úgyse foglalkozik ilyenekkel). Szal akkor javítom: meg kéne kérni a SONY-t, hogy csináljanak működő emulátort (ha még pénzbe is kerülne), valószínű hogy kapkodnák, mint a cukrot. Egyébként mindjárt utánanézek, mert vmelyik oldalon 10ből 7pontot kapott egy emulátor...itt is van[link] és itt az eredeti oldala[link].
Csak mellékesen: próbáltam a PS1 emultort is (ePSXe[link]) és ez majdnem jó volt. Annyi volt a baya, hogy nem volt zene, (két féle grafikus beállítás volt) vagy gyorsan ment mint az állat vagy szaggatott attól függően milyen volt a beállítás és ezt meg is oldottam egy pc-lassító progival, pontosabban CPUkiller.
Várom véleményeteket, mert a PS2 emulátorra biztos nem véletlenül adtak 7.9 pontot.
[Szerkesztve] -
NZséé
tag
Köszi a felvilágosítást, tudom, h. teljesen más a PS2 -> szoktam olvasni a fórumot, de ez a portolás téma nem hülyeség szerintem, programozás tudás kell hozzá -> érdemes lenne egy ilyen topikot indítani, mert lehet, h. lenne egy két vállalkozó szellemű programozó erre a nemes feladatra!
-
NZséé
tag
válasz
Yeti910331 #120 üzenetére
Felejtsd el kipróbálni az emut, úgy sem mennek a játékok normálisan: játszhatatlanok, lefagynak! Ez van feleslegesen töltögeteted le a PS2-es játékokat, játsz PC-s gamesokkal, ha PC-d van! Sorry
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Telepítettem a PCSX2 -t, de nincs mivel kipróbálni. Valami olyan gém kellene, ami nem foglal sok helyet (mer DC -ről azér elég lassan jönnek le a cuccok). -
L3zl13
nagyúr
Persze. Mindenki portolja magának a játékot PC-re.
Szerezd már meg nekem légyszives a PS2 játékok forrását.
Ha meg olyan egyszerű volna visszafejteni a forrást a végleges progiból, akkor nem volna instabil az emu sem.
Még ha nem volna teljesen egyértelmű, hogy nem minden ember tud játékfejlesztői szinten programozni, akkor is kb ugyanolyan nehézségekbe ütközik egy játék portolása hivatalos (Sony/Játék fejlesztő cég...) support nélkül, mint az emu megírása. -
NZséé
tag
Szerintetek a PS2-es játékok portolása PC-re, nem tökéletesebb megoldás lenne, mint valami instabil hardverzabáló emu? Lehet ilyen programokra szert tenni a világhálón, amivel mindenki saját maga portolhaná át a PC-jére a PS2-es gamesokat?
-
anulu
félisten
szép lassan jön a 0.9.2 is
0.9.1-el a Star Wars 3 már kellemesen elindul, de vmiért az úszó betűknél rommá fagy. nemtom, hogy hol lehet a gáz
az gáz, hogy kivették, hogy recompile nélkül is lehessen indítani, mert a GT4 úgy elment az autóválasztási részig (igaz lassan, de nem várok többet a 2500MHz-re rángatott A64-emtől), recompile-al a 0.9.1 az intro képernyő után fagy. DVD-ről mennek a progik, nem img-ből. -
L3zl13
nagyúr
Ha valakit érdekel, megjelent a PCSX2 emulátor 0.9-es verziója.
Amit tud:
Sok játékkal ''ingame'' szintig eljut. Azaz túljut a játékmenün, és valamilyen szinten elindul a játék. Esetleg egy fokig már játszható is. De végigvinni azért nem lehet.
Pár játéknál a játszható szintet eléri, azaz többé-kevésbé stabilan fut a játék.
Hardveres gyorsítás, azaz a korábbi verziókhoz képest jelentős sebességnövekedés érhető el.
A program oldalán [link] illetve az ngemun [link] nagyon látványos képek és videók láthatók a Final Fantasy X, X-2, XIIés a Grandia 3-ból, valamint más járékokból is.
Tehát tökéletes kompatibilitást még itt se várjon az ember (ahhoz szerintem szükség lesz még 1-2 további verzióra), de akit érdekel talán érdemes kipróbálni. -
Forest_roby
őstag
válasz
Moddingfan #109 üzenetére
ha van olyan lehetőség, hogy pc-n futtassam a játékot, akkor miért ne használjam ki?
Egyébként meg nem vagyok egy nagy, elveteműlt játékos. Csak ki szeretném próbálni pc-n!!! -
L3zl13
nagyúr
válasz
Forest_roby #107 üzenetére
Ezt olvastad? Bővebben: link
-
Moddingfan
senior tag
A PS2 ára a Sony ígérete szerint karácsonyra 100 dollár alá esik, tessék venni egyet, ha PS2 játékokkall akartok nyomni, ez már sztem megfizethető ár
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Forest_roby #105 üzenetére
Meddig jutottál vele?
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Megvan az új pcsx2 emulator.
Tudnátok beállítási tanácsokat adni? Egyszerűen nem síkerűl működésre bírnom.
proci: 2600+ Semptron --> sse2 nincs
Előre is thx -
Face82
csendes tag
Üdv mindenkinek!
csak annyit szeretnék hozzáfűzni a témához hogy nekem régen volt PS1-em és haverommal szórakoztunk a PC-s emulátorokkal... egy AMD K/-II-esen csodálatosan ment (SIS integrált 8Mb trágyaszarvideokártyával)
Mindez kb 500Mhz-en azonban a PS2 nagyon komoly memória sávszélességekkel rendelkezik Effective 800Mhz DDR ha jól emléxem igaz hogy csak 32 Mega de azt PC-n nemtom hogy lehet utolérni használható módon..azért engem is érdekelne az ügy
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
na vmi update, sikerült vmiben javulnia az emu világnnak?
-
krystman
őstag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Kaptam egy pár XBOX-os játékot.Letöltöttem a CXBX progi emulátort.AZ ISO fájt kicsomagoltam.Az CXBX proginak beadtam a xbx fájlt neki.Sikerült is.Viszont amikor a emulációra kattintok akkor elsötétül a kép kb.5mp-re.Utánna kilép.Valaki tudná,hogy is kell ezt beállítani?Vagy mit csinálok rosszul?Esetleg,ha van valakinek valami jó Xbox emu progija ami tényleg működik is az megmondaná?Köszi.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Basmacskin #98 üzenetére
Hát ezt nem tudom. Amikor én jobban elkezdtem vele foglalkozni, az ePSXe már 1.5-nél járt, és a pcsx már inaktív volt.
Akkor egyértelmű volt az előny az epsxe javára.
Azt én is sajnálom, hogy az epsxe készítői nem indítottak PS2 emulátor projectet. (Legalábbis én nem tudok róla.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest