- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házi hangfal építés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk_to
csendes tag
Sziasztok,
Új vagyok a Proxmox használatában - és itt a fórumon is. A következőben kérem a segítségeteket, tapasztalatotokat:
Mikrotik routert szeretnék tesztelni. Ehhez a Proxmoxban (8.3.2) installáltam mind natívan (iso), mind CHR változatot. A jelenség, amiben segítségetket kérem ugyanaz. Wifit (is) szeretnék használni. A számítógépben van wifi: AX200. (Intel - PCIe) a nodeon megjelenik, de hiába adom oda a Mikrotik VMnek "nem vesz tudomást róla". Sem mappellve sem natívan (raw). Egy másik VM: Debian 12 látja, használni is tudom. Megpróbáltam külön USBs Wifivel, de úgy sem látja. Ebben a topikban rákerestem a "Mirotik" kifejezésre, de nem találtam megoldást rá. Kerestem a neten a "Proxmox Mikrotik Wifi" kifejezéskre de a kapott találatokat olvasva sem tudtam a wireless részt a Mikrotikban beüzemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Jogtiszta operációs rendszerek, Microsoft Office, vírusírtók!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest