Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
Na sikerült asszem a végéhez jutni, mikor félkarú katonaurat kell üldözni, valami hihetetlenül idegesítő és unalmas az a küldetés, főleg, hogy respawnolnak a katonák...toltam már vagy másfél órája, akkor untam meg, asztalt vertem és fél liter teám ráömlött az asztalra...megvan a játék első áldozata...amúgy meg raketlancseresen undorítóak, kicsit sebeznek armorban, de löknek a rohadékok. Supersoldiereknél meg határozottan idegesítő, hogy mindig más betút kell nyomni ha lefognak, ráadásul mindezt tegnapelőttre. De a játék határozottan jó továbbra is, legalább tudom, hogyha nem kapok jó jegyet államvizsgán, akkor csinálok a terembe egy körbe whipfistet : )
-
cgod
tag
Csápos témára kicsit vissza, szerintem legegyszerűbb:
Maxos ostor (whipizé), folyamatos ugrálás, ha zöldszart ló, akkor evade (shift), illetve ugrálás közben is, mivel armor bekapcsolva, úgy repülés nincs. Ostort jobbklikkel gerjeszteni ugrás közben, akkor elvisz vagy 50 métert és támadni sem támadnak...egy csáp nagyjából két ostorcsapás, ha meg lenyomtátok a hármat, akkor közelről vagy csáp, vagy pedig blade az ugrós-jobbklikkes speckóval.
Ostor amúgy az összes főellenséghez jó, az a táp benne, hogy ugrálás közben is lehet gerjeszteni még a levegőben és rohadt messze elvisz, emellett nem elhanyagolhatót sebez. Többi főellenségnél még esetleg a földalatti karmos cucc ami jó. Később viszont, főleg, ha levegőből is jönnek, akkor karmos heli hijack egyértelműen rulz.
Grafika nekem tetszett, bár minőségéhez képest lassú tud lenni tömegjelenetekben. Stílusra meg Gears of war+GTA keverék, de szerencsére nem annyira unalmas, mint a GTA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest