Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
Na sikerült asszem a végéhez jutni, mikor félkarú katonaurat kell üldözni, valami hihetetlenül idegesítő és unalmas az a küldetés, főleg, hogy respawnolnak a katonák...toltam már vagy másfél órája, akkor untam meg, asztalt vertem és fél liter teám ráömlött az asztalra...megvan a játék első áldozata...amúgy meg raketlancseresen undorítóak, kicsit sebeznek armorban, de löknek a rohadékok. Supersoldiereknél meg határozottan idegesítő, hogy mindig más betút kell nyomni ha lefognak, ráadásul mindezt tegnapelőttre. De a játék határozottan jó továbbra is, legalább tudom, hogyha nem kapok jó jegyet államvizsgán, akkor csinálok a terembe egy körbe whipfistet : )
-
cgod
tag
Csápos témára kicsit vissza, szerintem legegyszerűbb:
Maxos ostor (whipizé), folyamatos ugrálás, ha zöldszart ló, akkor evade (shift), illetve ugrálás közben is, mivel armor bekapcsolva, úgy repülés nincs. Ostort jobbklikkel gerjeszteni ugrás közben, akkor elvisz vagy 50 métert és támadni sem támadnak...egy csáp nagyjából két ostorcsapás, ha meg lenyomtátok a hármat, akkor közelről vagy csáp, vagy pedig blade az ugrós-jobbklikkes speckóval.
Ostor amúgy az összes főellenséghez jó, az a táp benne, hogy ugrálás közben is lehet gerjeszteni még a levegőben és rohadt messze elvisz, emellett nem elhanyagolhatót sebez. Többi főellenségnél még esetleg a földalatti karmos cucc ami jó. Később viszont, főleg, ha levegőből is jönnek, akkor karmos heli hijack egyértelműen rulz.
Grafika nekem tetszett, bár minőségéhez képest lassú tud lenni tömegjelenetekben. Stílusra meg Gears of war+GTA keverék, de szerencsére nem annyira unalmas, mint a GTA.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest