Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most raktam fel a Void Linuxot egy USB-s SSD-re. Kicsit félve babráltam a telepítővel, de sikerült. GPT-re raktam, bootolható UEFI és Legacy vason is egyaránt. A Cinnamon musl live image iso lett kiírva egy pendrájvra abból telepítettem. Csak hagyományos ext4 partíciókat használok. Systemd mentes és rolling, ezt ki kell próbálni.
Most kutatok utána, hogy az RTL8821ce wifi kártyámra hogyan tudnám ráokosítani. Egyenlőre tetszik. A trident projectet még nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Amazfit Active okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most kutatok utána, hogy az RTL8821ce wifi kártyámra hogyan tudnám ráokosítani. Egyenlőre tetszik. A trident projectet még nem néztem.