Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beleczkil
tag
Megvan a hiba, a hiba bennem volt. Hülyeség ellen ugyebár nincs orvosság
. -
Beleczkil
tag
Segítsetek!
nem értem, 58-as szinten vagyok de a Phoenix fejlesztése tiltva van nekem, bár ahhoz csak 50-es szint kéne.
Miért? Tud valaki valami okosat mondani? -
Beleczkil
tag
Még semmi változás.
-
Beleczkil
tag
Hát még mindig ugyan az a helyzet. A szerver nem válaszol.
-
Beleczkil
tag
Lefrissített, be is tudtam lépni de a szerver választásnál megállt a mutatvány onnan nincs tovább egyenlőre és csak a 3-as szerver volt aktiv.
-
Beleczkil
tag
Az katasztrofális lesz, ha a LevelR is olyan lesz mint a HO.
-
Beleczkil
tag
Sziasztok!
Tegnap jutottam oda, hogy a HO-t kipróbáljam, katasztrofális. A játék ami a lényeg lenne, teljesen elveszik egy idétlen és felesleges menünek nevezett akármi mögött.
Játékosok alig vannak, azoknak is a nagy része a menüben kóvályog és beszélget. A többi meg látja és olvassa azt amit a másiknak privátban írsz. A minimális kritikát sem viselik el a programot illetőleg. Nagyon sajnálom, de ugyanakkor tisztelem azokat a magyar srácokat akik próbálnak valamit tenni a "játékért", de Ők is érzik, hogy a kevés játékos jelentős részét sikerült eltántorítani a játéktól.
Jól írta az előbb Routeres94, hogy azt az időt sem érte meg a játék, amit a telepítés igénybe vett.ui.: azért szörnyű látni, hogy a remek PT hova züllőt. Miért kellett ezt tenni vele?
-
Beleczkil
tag
Nagyon hiányzik a PT, remélem lesz folytatás, mert ami a Level R-ben megy az elég silány.
A video-hoz gratulálok, telitalálat. -
Beleczkil
tag
Tegnapi TA eredmény, 30 körös körözésen szélárnyákot rendesen kihasználva, szinte öres tankkal 56,966 volt a legjobb idő. Fél tankkal 58-as idők.
-
Beleczkil
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
beleczkil
-
Beleczkil
tag
Az lenne a kérdésem, van-e mód arra hogy az ember nevet változtasson a játékban?
-
Beleczkil
tag
Szervusztok!
Egy ideje már Én is játszom a játékkal és sokszor elveszik az ember kedvét a játéktól azok, akik főleg a TA-ban vagy akár más versenbyen minden eszközzel gátolják mások szabályos versenyét és még Ők sértődnek meg ha ezt szóvá teszi az ember. Kár hogy az ilyeneket nem lehet kitiltani.
Az időmérés meg kritikán aluli, haverommal 2 teljesen egyformán beállított autóval megyönk, ehhez képest hibátlan körök esetén is 2-4 mp különbséget produkál a játék, holott egymás lökhárítóján futjuk végig a köröket. Nagyon kiábrándító.
Új hozzászólás Aktív témák

- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.