Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Attól függ melyiket akarod (én asszem az R-t vettem), az R+al jobban lehet vele driftelni, jobban kihozza a farát, de valamivel nehezebb visszahozni (logikusan), de sok különbséget nem vettem észre a kettő között.
Lehet vele driftelni, de nem olyan könnyű, jó beállítások kellenek hozzá. Alap Forte-val 1x drifteltem és 1milát tudtam összeszedni. A mostani forte-val még nem próbáltam. De tény, hogy jó balancokkal és majdnem fullos Forte-val láttam már 6-7-8 milákat driftelni
Tehát nem lehetetlen a dolog. Kawa is jó driftre csak lassú, de ha jól csinálod azzal is sok milát (akár 3-4et) is össze lehet szedni! Itt említeném meg hogy a minap láttam egy gyereket wizz-el driftelni és végigcsúszta a 10 percet és több mint 3 misit kapart össze, ergó minden kocsival lehet sokat driftelni!! Persze kivéve destroyerrel és c-racerrel... -
PaJa1
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
AWDs autoval szenvedni lehet nem driftelni
mert nem ellenkormányzol hanem belfele fordítod a kereket, mert midnig visszaállna egyenesbe. A drift lényege az ellenkormányzás, a kormánnyal fordítanád vissza az autót egyenesbe a gázzal meg befele a kanyarba a kettő összhanga adja azt hogy nem előre mész hanem oldalra.És szerintem R+ hajtás.
Alakul a 2000 GT-m
Durva hogy 16000 a grip balansz rá! Meg az accel se a normális 3800, hanem 4 valamennyi ,de a 16 az rengeteg.Több pontot fogsz szerezni a fortéval az összkerék ellenére is, mert gyorsabb, mint a kawa
-
PaJa1
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
hopsza, valahogyan 2 sikerült, a kövit a lényeg....
.l
.l
.l
\l/ -
MaciG
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Az R+ a hátra, az R pedig a majdnem hátra

Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Black 128 GB Használt, karcmentes 100% akku / 80 ciklus Garancia 2026. 09.
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- DJI RS 2 (Bontatlan)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Top érték! ThinkPad T440p - i7-4810MQ I 16GB RAM I 512GB I 14" IPS I HD 4600 I W11 I Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát nem lehetetlen a dolog. Kawa is jó driftre csak lassú, de ha jól csinálod azzal is sok milát (akár 3-4et) is össze lehet szedni! Itt említeném meg hogy a minap láttam egy gyereket wizz-el driftelni és végigcsúszta a 10 percet és több mint 3 misit kapart össze, ergó minden kocsival lehet sokat driftelni!! Persze kivéve destroyerrel és c-racerrel...
mert nem ellenkormányzol hanem belfele fordítod a kereket, mert midnig visszaállna egyenesbe. A drift lényege az ellenkormányzás, a kormánnyal fordítanád vissza az autót egyenesbe a gázzal meg befele a kanyarba a kettő összhanga adja azt hogy nem előre mész hanem oldalra.
Durva hogy 16000 a grip balansz rá! Meg az accel se a normális 3800, hanem 4 valamennyi ,de a 16 az rengeteg.