Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PepeDon

tag

válasz msgt.fubar #6073 üzenetére

Szép-szép, de egy bibi van. Nem számol a szerver semmit.
    A játék P2P. A szerver csak a szobát tartja nyílván, meg hogy kik vannak a szobában, a versenyben futott körök idejét, végén meg az eredményeket. A játékosok, ki hol van p2p alapon egymást közt cserélik. Ha én nem küldök adatot neked, vagy hibás adatot, attól még a szervernek elküldöm (biztos van valami prioritás és a szerver az első). Sokszor előfordul, hogy lag miatt az előttem lévő kiáll a fűre, de az ideje attól még változik, tehát versenyben van, csak épp én nem kapok adatot tőle. Nem ettől van a speedbug. A speedbug mindig sajátgépen lép fel. Sokszor van olyan hogy az előttem lévő nem rajzol szélárnyékot, de a sokkal előrébb lévő meg igen. Tehát én megyek ki a kanyarból, és látom hogy a sokkal előrébb lévő húzza a csíkot ( :D ), de olyan messze van, hogy esélyem se lenne odaérni. Speedbugnál is előfordulhat, hogy a gép úgy számolja, hogy a speedbugos előtt megy valaki akinek a szélárnyékában halad olyan sebességgel, hogy nem éri utol sose. Bár ez biztos nem így van, mert már szépen kitárgyaltuk, hogy valami tapadás/súly probléma van a háttérben :) .
    Egyébként én már mikor telepítettem a játékot azon gondolkodtam mi lesz, ha elérem a legfelső szintet. Minden kocsi a maxon, akkor miért érdemes játszani? Alázni a többieket, pályacsúcsokat döntögetni,...? Pont az ilyen dolgok miatt alkalmatlan mostani formájában a játék. Aki elérte a maxot az próbálkozik 1-2 csúcsot megdönteni, de a speedbug miatt szinte lehetetlen. Csalódottságában meg letörli a játékot.
    Szóval szép, hogy új autók, meg pályák, de azért a hátteret is néha ki kellene takarítani.

Új hozzászólás Aktív témák