Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Projektor topic
- PLC programozás
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
...őőő... Azt tudni kell, hogy a fejlesztést kb olyan, mintha te meg én csinálnánk pár hozzáértőbb haverral, mert nincs mögötte se cég, se kiadó nagy pénzzel, se igazából semmi, csak lelkes szabadidőben motyogó, próbálkozó srácok, akik örülnek minden segítségnek, ami lehet pénzbeli (GP) vagy segítségbeni( GS,GM, fejlesztő...).
Tehát ha nem segítünk nekik, nem várhatunk sokat, pedig sokat tesznek érte, mi meg nem, csak várjuk a csodát... Egy a lényeg, hogy -mivel semmi sincs ingyen..sose volt- merjünk áldozni a szeretett játékunkra, hamár ingyenes, legalább vegyünk autót, szorzókat, pár ezresért, ami nekem annyit jelent(nem állok valami jól), hogy 2 ezret költök rá kb havonta...
Ha összeadnám, azon vehetnék már komolyabb játékot, de van( Project CARS) és nekem nem a drága szuper játék okoz örömet és függőséget, hanem ez a kis régi játék, szuper játékmódokkal, sok pályán, jó társasággal, csapatokkal, emberekkel... Szerintem sokan így vagyunk ezzel.
Mióta van PT, csak azzal játszom, pedig van pár jó játékom, de nekem ez A JÁTÉK...
Én így látom, igazából neked írtam, de nem pont neked szántam, csak kijött belőlem gyorsan, mert mindenkinek tanulságos lehet, talán idén utolérheti magát a játék, ha az emberek, játékosok is akarják...
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest