Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
nemtudom én máshogy vélekedek teljesen, igaz én árkádban nem is játszom, inkább ha árkád akkor sumo más nem, nekem élvezet a játék, igaz jól is megy, de pl ha nyerésre állok és közel van mögöttem a 2, akkor nem fogom megvárni(kivéve ha ismerem őt jól) hogy mellettem berobogjon...csak azért, mert valaki állandóóan a fallal smárol hátul...én is megküzdök azért amit elértem, nem csak úgy jött, meg nemtom mi, szóval egyetértek abban, hogy sokan csak trunkkal képesek létezni, de ez hülyeség, nekem nem kell, csak eventen, de ott is csak ezért, mert ha valaki elkezdi akkkor mindenki követi, ha nyerni akar, de kint a versenyek világában nem is szeretem használni, pocsékolni, mert ha csak nekem van akkor nem fair, ha meg mindenkinek, akkkor meg minek az egész?! de most hogy csak gp-re van trunk ez aztán már rablás, igaz nem drága, de a tendencia az arra megy, hogy lassan mindenért fizetni kell majd, ha játszani akarsz eredményesen, igazából én nem tartom soknak egyenként az árakat, de ha mindent akarsz, akkor már szép summa a hó végére...én nem is költök, csak ritkán, hogy mégis ne mondhassa senki hogy ingyen játszom...az sem fair...na elég volt már belőlem....
helóka
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Ukrajnai háború
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Monitor Adás-Vétel-Beszámítás-Csere
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest