Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Attka85

tag

válasz Cr@c@ #27695 üzenetére

nemtudom én máshogy vélekedek teljesen, igaz én árkádban nem is játszom, inkább ha árkád akkor sumo más nem, nekem élvezet a játék, igaz jól is megy, de pl ha nyerésre állok és közel van mögöttem a 2, akkor nem fogom megvárni(kivéve ha ismerem őt jól) hogy mellettem berobogjon...csak azért, mert valaki állandóóan a fallal smárol hátul...én is megküzdök azért amit elértem, nem csak úgy jött, meg nemtom mi, szóval egyetértek abban, hogy sokan csak trunkkal képesek létezni, de ez hülyeség, nekem nem kell, csak eventen, de ott is csak ezért, mert ha valaki elkezdi akkkor mindenki követi, ha nyerni akar, de kint a versenyek világában nem is szeretem használni, pocsékolni, mert ha csak nekem van akkor nem fair, ha meg mindenkinek, akkkor meg minek az egész?! de most hogy csak gp-re van trunk ez aztán már rablás, igaz nem drága, de a tendencia az arra megy, hogy lassan mindenért fizetni kell majd, ha játszani akarsz eredményesen, igazából én nem tartom soknak egyenként az árakat, de ha mindent akarsz, akkor már szép summa a hó végére...én nem is költök, csak ritkán, hogy mégis ne mondhassa senki hogy ingyen játszom...az sem fair...na elég volt már belőlem.... :R helóka

Új hozzászólás Aktív témák