Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
[HUN]Mark #26693 üzenetére
én csak ide kürtöltem be ezt a fórumba...nem adtam ki innen, de nem hiszem, hogy én "váltom meg" a játékot...ha meg ennyire hallgatnak rám, akkor lenne jópár ötletem a játék fejlesztésére...---MÁS: szerintem ez taktikai húzás volt az AG részéről, hogy nem kellett nekik patch, bár lett volna több is, valószínű arra játszottak, hogy inaktívak lesznek sokan(be is jött) és törlődik a profiluk, accountjuk, tehát kezdhetik elölről és bevételi források keletkeznek ezáltal...DE: ott hülyéskedték el AG-nál, hogy a pókeres alkalmazáson korlát nélkül lehet(-ett) AP-t nyerni...hát persze hogy nem veszi senki az APjüket, ha ingyé is van...hatalmas öngóóól...most meg kapálóznak, nem tett jót az ip-ban, de ha a területi lefedettségét nézzük az AG-nek, azért nem pici területről van szó: Kanada, USa, Magyaro....ember lenne, (lesz is) csak egy jó patch kell, amit egy bugmentes Kitty el is hozhat nekünk...szóval Bétára fel! Ha nincs senki, akkor tesztelem a missiont és egyebeket, esetleg megkérek valakit jöjjön már be segíteni... Na mostmár kicsit hosszú lettem, de talán nem minden égbekiáltó hülyeség, amit írtam, ha igen, akkor bocsánatot kérek
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest