Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Hangyányit hosszúcska lett
Elég rég óta nem gyűjtöttem komolyan RPt, Ma még csak fél miska jött össze, remélem a most folyó futamból 7 számjegyű összeg fog cseppenni.
Mitől komolytalan a sim vs? Mitől überjó és gecónehéz a TA?
Mitől komolytalan a pályaverseny? Mitől überjó és gecónehéz a körverseny?Tehát szerinted a Forma1, WTC, GP ...stb komolytalan? Csak a a Nascar és az Indy létezik?
TAban 2 kanyarral birkózol meg egy hosszú nyújtottal (azt hiszem sim VSben ennek a team drift nevű pálya felel meg - csak, hogy érezd a különbséget), húha... a sok kis pöcörőt nem említeném mert te velük nem játszol, kivágjátok őket.
Én Sim Driftben nem tűröm meg a kezdőket, akkor ha nem hajlandóak/nyitottak a fejlődésre. PL bejön quaddal vagy akármi más driftre nem jó autóval és nem hajlandó gyakorolni rendes orrmotor-hátsókerék kombinációval akkor azt kiteszem. Nem vagyok rájuk kiváncsi.
Ha netán vennéd a fáradtságot és összedobnál pár versenyképes autót vagy szobát, ahol olyanok ellen mész mint te, igen is vért fogsz izzadni, hogy első legyél. Ezek a komoly fej-fej melletti küzdelmek is olyanok mint TAban, csak sokkal NEHEZEBB úgy is tartani. De az élmény az monton TA feletti, ezt garantálom. Itt is csak akkor vannak jó versenyek ha jók ellen mész.
Ligán indultál már?A sok poénról és szórakozásról ami egy egy legalább fél órás -nem TA- futamon van, arról ne is beszéljünk. Ha nem lettem volna lusta arra hogy kidőljek a székből akkor már rég a földön, vagy a pincében fetrengtem volna a röhögéstől
Nagyából ennyi a TA és a nem TA között a különbség, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Foxpost
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- LG LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest