- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #15437 üzenetére
Ahogy MaciG mondta, nem a memória mérete számít... hanem sokkal inkább az órajelek.
-
MaciG
addikt
válasz
Mariann294 #15437 üzenetére
Mert már régen nem csak a memória mérete számít egy kártyán, sőtt nagyon sokszor csak parasztvakításnak tesznek egy kártyára jóval több memóriát, mint amennyit kéne, mert ugye van aki csak azt nézi és bedől a "trükknek"
(pl.: Egy Nvidia GeForce7600GS 256Mb és egy ati HD3850 256MB-os vga között ég és föld a különbség. )
Nah vettem egy ilyen bűvös dobozt vagy mi a xent xart és volt benne 10db 2-es Drift hack pack ami kb egy batyu xart nem ér szóval ezér márcsak megérte...
mod: Jókor szóltok, dehát így jár aki nem olvassa a lényeget
,mondjuk ha ezt látom tuti nem veszek, mert nekem ezekkel a cumókkal sosincs szerencsém, pl. explorerben se találtam még egyetlen targoncát vagy dózert se...
Új hozzászólás Aktív témák
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest