Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Annyira nem kicsi, bár most a télen feléltem a zsírkészletem jelentős százalékát

Jó szórakoztam ma is
Mind játékon belül és kívül a forumon. Lehet, hogy mire nézitek már nem fog látszani, de az volt a lényeg, hogy páran az én avatoramat használtuk és úgy nézett ki a fórum mint a klónok háborúja
Játékon belől meg 3g rallira gyúrtam és sim drifteltem. Élveztem mindkettőt. Pár óra alatt simán csúszik 50ezer RP... egy óra alatt is ha sikerül gyorsan indítani a versenyeket egymás után.Mielőtt kilépsz olyan szobából, ahol te voltál a főnök, írd át a nevét ha már nem aktuális! Pl van egy olyan szobád amiben benne van hogy HUN v PH és te vagy az egyetlen magyar v ph tag. Akkor mielőtt lelépsz írd át, elég csak kitörölni ezeket a részeket.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mind játékon belül és kívül a forumon. Lehet, hogy mire nézitek már nem fog látszani, de az volt a lényeg, hogy páran az én avatoramat használtuk és úgy nézett ki a fórum mint a klónok háborúja