Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibal
tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Ha a febr. 25. week long achievements-re gondolsz, az még nekem se jött meg. Igaz, hogy este még nem ellenőriztem, mert most rakom fel a PT-t az itthoni gépre (eltart még egy darabig
). Mindig késnek vele egy keveset, úgyhogy még nem aggódom (nagyon).
Viszont a youtube-videós 500AP-t és az e-mail sig-es 200AP-t már megkaptam, így csak kb. 1200AP hiányzik a leendő Corvette-emhez (feltéve, hogy tier 5-ös lesz). -
vizibal
tag
válasz
kisvardai
üzenetére
Stalliont ne vegyél, baromira csúszkál. Ha kicsúszol a fűre, vagy kavicságyra, kétszer-háromszor körbefordul, mire visszatereled az útra. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom, de lehet, hogy csak én vagyok kevés hozzá (nem, nem padlógázzal próbálok elindulni a füvön). Mindenesetre vesd alá egy alapos tesztvezetésnek a Circuit pályán, mielőtt megvennéd.
-
vizibal
tag
Közvetlenül verseny után a szobában rákattintasz a Replay gombra (a kick és a backpack között), utána a Save gombra (ha egy nap többet is mentesz, lehet, hogy át kell nevezned a fájlt). Vagy a főmenüben a Replays menüpont alatt el tudod menteni a legutolsó versenyedet (de csak azt).
-
vizibal
tag
Az ilyeneknek az jelenti a boldogságot, hogy mások szórakozását elrontják. Ha mindenféle válogatott sértést írsz neki, azzal jelzed, hogy elérte a célját. És ha elküld egy screenshotot vmelyik GS/GM-nek, akkor még te szívod meg. Próbálj meg túllépni ezen, inkább küldj egy replay tape-et az ütközésekről, screenshot-ot a fenyegetésről az illetékeseknek. Baromi idegesítőek tudnak lenni az ilyen gyíkok, tudom én jól. De meg kell őriznünk az önuralmunkat, bármilyen nehéz is.
-
vizibal
tag
válasz
ABnormal
üzenetére
Igen, tudom. De képről lévén szó, elég nehéz keresni benne (azért pesta007-et csak sikerült megtalálnom). És pont azért kértem, hogy itt a fórumban adják meg az Xfire-ös azonosítót (ami egyébként nincs az említett listán), hogy ne nekem kelljen keresgélnem mindenkiét.
De hogy ez a fórum ne csak a klánunk ügyes-bajos dolgairól szóljon, javaslom, hogy a csatlakozási szándékotokat (és az Xfire-azonosítótokat) ezután priviben küldjétek.
Remélem, ez így mindenkinek megfelel.

-
vizibal
tag
Még egyszer megkérek minden kedves leendő pHtorque klán tagot, hogy:
-itt, a PH-fórumban jelezze csatlakozási szándékát az Xfire-azonosítójának megadásával
-jelentkezzen a klánba a http://www.xfire.com/clans/phtorque/ címen, bejelentkezés után az "Apply to Join" gomba kattintvaA sorrend természetesen felcserélhető, de kérlek titeket, hogy mindkét lépést hajtsátok végre, így jelentősen gördülékenyebb lesz a felvételi procedúra. Köszönöm.
Ui.: Tehát ki szeretne pl. pesta007-ként belépni?
-
vizibal
tag
Kérnék minden kedves jelentkezőt, hogy a http://www.xfire.com/clans/phtorque oldalon kattintson az "Apply to Join" gombra (bal oldali sáv, előtte login szükséges). Köszönöm.
-
vizibal
tag
válasz
kisvardai
üzenetére
Bocsi, csak most néztem meg a privit. PH-tag vagy, tehát simán felveszlek a klánba. Regisztrálj be az Xfire-be (ha még nem tetted meg) és jelentkezz a klánunkba. Ja és add meg itt a fórumban az Xfire-ös azonosítód.
A versenyben való részvételhez tudomásom szerint egyetlen feltétel a klán-tagság, szóval nincs semmi extra feladat, és persze adott szint/autó előfeltétel sincs.
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, meg drágább is
. Tekintve, hogy ez is muscle car, kb. a Stallionhoz hasonló kezelhetőségre tippelek (bár ne legyen igazam).
). Mindig késnek vele egy keveset, úgyhogy még nem aggódom (nagyon).

. De egyelőre nem látlak a 'Pending Members' listában (jelentkeztél már?).