- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
UnConnecteD #21967 üzenetére
Csak a fanatikus őrültek.
Én is csaptam pár kört. -
Karibaba
aktív tag
válasz
UnConnecteD #21964 üzenetére
Mi is ingázunk 3. 4. 5. hely attól függ mennyi 3300 ratingos nyit új crew-et , egyedül könnyű top 3 ba lenni.
-
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #21959 üzenetére
Akkor most miért ez a nevük?Ez nem derült ki.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #21959 üzenetére
Pedig már csak 300AP a nickname changer
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21953 üzenetére
Talán annyi, hogy bevezetésre került a koth ami ebben a formájában baromság. Mint módot kellett volna bevezetni a tényleges king of the hill-t. Az explorer pályákon lehetett volna menni és mindig lett volna 1 terület ahol ácsorogni kell, hogy pontot szerezz vagy rongálni, borítani a másikat - Insane(Invictus), nem kellett volna messzire menni.
Sylar,
Átbillent a mérleg a másik oldalra, nem tudom miért, régen a sim volt a menő most meg az arcade. Akik élvezték a simet azok nem mentek arcadeban, akkor csak az lehet, hogy ők kiléptek és az újak meg tényleg nem akarnak átmenni arcadeból simbe - csak az érzés más és kevesebbet fizet. A játékosok nagyon nagy részének ez nem motivácio. Meg ha ki is próbálják akkor nagyon pofára esnek és kevesebb RPt szereznek, akkor meg minek "szenvedjenek" itt?!Wangan nagyon sokat adott, ezért lett lett letiltva, úgy ahogy a többi farmolási lehetőséget is kitúrják, mint más MMOkban is, valahogy védekezek ez ellen. Csak a wangan pálya payout-ját nem, vagy nehezen lehetne megváltoztatni, mert szerintem egy általános forumla alapján számol a rendszer.
-
Stewe24
csendes tag
válasz
UnConnecteD #21934 üzenetére
a missiokat a single play menüpontba találod de mivel itt megszünt a kulcsozás így ingyen van minden de csak 1x kapsz érte rp-t xp-t megcsinálhatod ujra meg ujra de felesleges itt nem kapsz érte még 1x zsetont szóval innen is kilőve az esetleges pont gyüjtés...
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #21928 üzenetére
Csak tetű lassan patchel nálam
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21894 üzenetére
Mit kéne róluk tudni?
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21855 üzenetére
Azt hiszem egy silviát meg tudok különböztetni egy stalliontól
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21851 üzenetére
A streetre nem tudod rátenni azt a csíkos festést, arra nincs. És én úgy láttam, hogy azon a csíkos falcon festés volt.
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #21792 üzenetére
ez nem a játék hibája...tessék kicsit hanyagolni ezt a x..t és menni kicsit a griddel...fog az menni...
-
Mariann294
őstag
válasz
UnConnecteD #21779 üzenetére
Na majd ha kijön akkor fog télleg kihalni ez a topik!
Legalább is úgy néz ki hogy nagyon ütős lesz....remélem is! -
Bazzzs
senior tag
válasz
UnConnecteD #21779 üzenetére
Én erre csak annyit tudok válaszolni, hogy épp ma beszéltem a csapatom vezetőjével msn-en, és idézem: "bocs hogy nem játszunk de nem sok értelme van". Persze ez így kicsit sarkítás, de tényleg nincs ami motiváljon. Gondolom mindenkinek megvan már minden géposztály, az új Cobra is fullos mindenkinek, így meg unalmas. Amikor bejött a Cobra 1-2 hónapot toltam, mert volt valami új, de azóta se történt semmi
Legalább valami fantasy autó jöhetne megint, hogy legyen miért játszani, vagy egy-két új pálya. Viszot ne ilyen airport jellegű legyen, hanem kidolgozottságában és nagyságában is hozzon egy England, illetve France szintet! Nem is kellene sok kreativitás hozzá, hiszen véleményem szerint jelenleg is van pár koppintott pálya a PT-ben. Az England pályákat pl. meggyőződésem szerint az NFS III Hot Pursuitból a Hometown ihlette (még a repülő is benne van), a Downtown pedig NFS Underground egyik pályája alapján készült. Ez persze nem gond, mert a két kedvenc pályám, viszont ennyi erővel egy kis átdolgozással jöhetne egy ilyen, vagy egy ilyen. Persze ezek szubjektív vélemények, de valami szép pályának akkor is örülnék
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #21711 üzenetére
ez tök véletlenül nem azóta van,hogy vga-t cseréltél a gépben?
-
erdol
senior tag
válasz
Nekem nincs vele gond ugyanolyan.Tetszik csak ritkán megyek vele, kevesen használják..
-
Creative997
őstag
válasz
A 2000GT-re gondolsz? Azzal számomra nincs semmi gond, sőőőőt. Az csak kanyarodni akar. És ezt mondom a legutóbbi ligából kiindulva balance nélkül SFM R1-en... spinning as well
-
PaJa1
őstag
válasz
Megnézem, úgy is rég mentem vele.
Bár időket nem nagyon tudok összehasonlítani, így max az érzésről tudok majd beszámolni. -
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #21685 üzenetére
Elvileg van valmi fájl, csak már nem tudom melyik és mit kell átállítani (ezzel most marhára segítettem). Talán a Aerigames/Project Torque/save/game-ben az options-nél. Ott megjeleníti milyen kártyát használsz, de hogy mit kell ott beállítani azt nem tom. Az se biztos hogy ott.
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #21673 üzenetére
érdekes...amikor még jó volt a pt akkor voltak reggel délben este...én még emlékszem a japán srácokra akik csak azért fentmaradtak egész éjszaka,hogy velünk játszhassanak...
-
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #21650 üzenetére
Valszeg nem a kapacitásnak hanem az olvasási időnek.
Tomkatomi:én is a lövöldözést választom ha laggol már az elején.Nyomok egy alt+F4-et -
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #21637 üzenetére
Ja most én is szeretem, az elárkádosítás előtt nem csipáztam annyira billel, de éreztem hogy ez az egyik legjobb driftgép ha lenne kormányom.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #21632 üzenetére
Szerintem csak egy bug vagy lemaradtam valamiről. Korábban is volt olyan hogy kisA-t láttuk GS-nek
Hogy tetszik a Spider? Nem is tudtam hogy vettél. -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21632 üzenetére
Villám Marci amint látod tényleg GS jogokkal bír. Valószínűleg a debreceniek csinálták azt a karaktert.
Elvileg ezzel a mostani laggolással a fejlesztőknek kéne kezdeni valamit. Legalábbis az amcsik arra várnak hogy nálunk történjen valami, gondolom a tengeren túliak ehhez már nem értenek
-
fair play
csendes tag
válasz
UnConnecteD #21598 üzenetére
azért kapkodok ennyire h minnél több rp/xp t szerezzek a gina elött
-
fair play
csendes tag
válasz
UnConnecteD #21591 üzenetére
ha az orosz pt re gondolsz az olyan,h 2rp t ad 1 pezsgőért és kb 30-100 rp/xp 1 verseny ott már gina van.és minden autó ap s, én itt fionával 3-4 nap alatt 2 millio xp t csináltam ap és csalás nélkül szerintem nem nehéz fejlődeni,persze volt 50% xp bonusz
-
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #21544 üzenetére
Hát minden de nem kezdő.
Nem az első accountja.
-
ABnormal
őstag
válasz
az a rasszista csávó...ismerem
-
PaJa1
őstag
válasz
Kérdezhetted volna itt is, hogy hogyan lehet 140metert ugrani....
-
Karibaba
aktív tag
válasz
UnConnecteD #21541 üzenetére
A kézifék az jó ötlet volt, igy még stock panamával is 160m ugrattam.
-
joe777
senior tag
válasz
UnConnecteD #21541 üzenetére
elég lenne nekem az a 140 méter is...102.75 a legtöbb a harponnal(majdnem alapszintű) 1es nitróval, 10% gas treatment
-
kekeeci
senior tag
válasz
UnConnecteD #21539 üzenetére
Na ezt hogy csináltad??
Nekem a Tokyo-n csak egyszer sikerült egy pannival, azóta se sikerült megismételni. -
fair play
csendes tag
válasz
UnConnecteD #21534 üzenetére
ez a hiba nem a programban van? velem is előfordult 1szer,mentünk simben és mindenki leesett a semmibe...
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #21507 üzenetére
Szerintem "Pont a te vidódat néztem, tényleg ott van" akar jelenteni
Mellesleg ERRŐL van szó
-
kekeeci
senior tag
válasz
UnConnecteD #21448 üzenetére
Kösz
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #21444 üzenetére
Akkor mondjuk holnap este 7 óra körül nyitok egy szobát ph-s fotózkodás névvel. Aki ráér éppen legyen már ott. Nem akarok nagy feneket keríteni a dolognak, meg itt hetekig egyeztetni az időpontot. Akinek kell az AP, mert az ingyen mindig olcsóbb, az úgyis ott lesz....remélem.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #21438 üzenetére
Biztos az ilyen gyökerek miatt
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #21433 üzenetére
akkor hajrá mert még 2 napig lesz bennt a boltban...
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #21430 üzenetére
szerintem ha vért izzadsz se fog összejönni csak ha max sim driftelsz popperral és/vagy csajjal
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #21381 üzenetére
Akkor mondhatjuk, hogy csúcsidőben 500-600 játékos. De cseszhetem, ha a fenti simvs-ben összesen 54-en vannak. Azt meg még mindig nem értem, hogy arcade-ban miért vannak 3-szor annyian.
-
Xantomas
őstag
válasz
UnConnecteD #21315 üzenetére
Nekem már teljesen ki van a...
Nincs olyan verseny, hogy valaki ne lökdösődne.
Ha megyünk valakivel egy tényleg durván jó futamot, mm-re ugyan azon az íveken, blokkolva a másikat, de végig szélárnyékban maradva, az első adódó hosszú egyenes vége előtt kiugrani mögüle, és megelőzve, akkor biztos, hogy az első kanyarban ki fog forgatni, vagy beléd jön hátulról.Folyamatosan dobálja nekem a Fogaskerekes kis ablakot, majd dob a login képernyőre.
Kurzor szintén eltűnik.
CTF-et nem tudok egy normálisat menni, mert laggol, de akár 15 másodperceket is.
Explorer módban szintén. Megyek át a bogyókon, erre nem veszi fel, majd pár pillanat mulva a másknak egy tonnányi pontja van.Belevágtak megint valamelyik Európa-Amerika Üvegszálba, vagy mi a fene van, hogy ilyen durva csúszás van?
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21182 üzenetére
Nekem még mindig az 1-1,5 évvel ezelőtti állapot a favorit.
NIA, mi a baj a fun eventekkel? Vezetni itt is tudni kell, nem arc kell ahhoz hogy nyerjél.
Mellesleg igyekszem lezsírozni GMel, hogy legalább az euro liga elinduljon, azt jó lenne lezavarni még iskolakezdés előtt. Bár az 5 hét versenyidő előtt még kell várni elég sokat a regiszrációval. De jó lenne a nagy részét letudni még suli előtt. -
szeretember
csendes tag
válasz
UnConnecteD #21182 üzenetére
Miért milyen volt?
-
rsx
aktív tag
válasz
UnConnecteD #21165 üzenetére
-
korbi
csendes tag
válasz
SZERENCSÉS
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Mázlista
-
Domonkos
addikt
válasz
ROFL!
Ezt fel kéne rakni a hivatalos fórumra! -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21156 üzenetére
...ha elérted hozzá a szintet.
Morellónak már kéne jönnie a boltba, rég volt bent. Remélem beteszik hamarosan. Sokaknak hiányzik. Aztán rájönnek, hogy nem ér az annyit...
Én szerintem elég rég óta 40es szint felett vagyok, és nem kapok semmi újat, a játék nem kínál semmit. Hülyeség volt 50ig emelni a limitet.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #21144 üzenetére
aha, bárcsak úgy lenne...
-
Karibaba
aktív tag
válasz
UnConnecteD #21144 üzenetére
Biztos nem strandol senki!!!
ki az a hülye aki ilyen melegbe bele megy a vízbe
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21136 üzenetére
Acadeban NEM csak ghost mód van.
De ott annak kéne lennie és kikapcsolt ratingnek illetve kevesebb fizettségnek mint Simben. Sajnos egyik sincs meg
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21129 üzenetére
Ez betojás. Akkor ez most valami kompenzáció? Eddig akkor is vont le ha a játék dobott ki, most meg akkor sem ha magadtól lépsz ki?!
Én a pályafutásom elején nagyon sokat TAztam és ott ha elqrták a futamom az elős körben akkor kiléptem és kezdtem másikat, abban hátha nem cumizok - a remény hal meg utoljára. Így jobb volt mert nem kellett végig szopnom a futamot a másikban meg volt esélyem az első helyre hajtani. Asszem ezzel még az RP per óra mutató is jobban nézett ki.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
UnConnecteD #21107 üzenetére
Tudom, de valami akció, meg 20-30%-os hétvégi rush akkor sincs
Pár hete kérdezgettem itt, hogy melyik cl 5-ös kocsit érdemes megvenni, és azóta várok valami ap rebate vagy "vegyél egyet és kapsz egy másikat" típusú kedvezményre
Szerk: Vagyis akkor döntöttem el h mit veszek, de az akcióra már tavasz eleje óta várok
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #21055 üzenetére
pedig már ideje lenne...mert az a PT még jó volt ez viszont egy rakás x@r...nehogy azt mond,hogy nem...
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #21034 üzenetére
De ha ott van az a gomb, akkor miért nem lehet használni? Csak pár milliméterrel kell arrébb kattintani.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #21031 üzenetére
No offense, de a válasz gomb még téged sem avatott be a rejtelmeibe.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #21031 üzenetére
Sztem azt gondolta h amikor belép akkor azt látja h login server: Project Torque (US). De ahogy Sylar mondja, a PT az amerikai kiadvány, ezen kívül még van japán, német, orosz és talán már kínai szerver is de azoknak más a kiadójuk, a nevük és ottani nyelvű a játék, majdnem ugyanolyan mint a PT mivel az Invictus adja ki, de a PT-nek azokhoz semmi közük sincs! Mi itt mind a PT-ben dekkolunk.
-
fair play
csendes tag
válasz
UnConnecteD #20982 üzenetére
én sim driftelni balance nélkül szoktam ennyi a nagy titok,nekem ugy a legjobb...
versenyre már kell balance...
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #20943 üzenetére
köszönöm szépen a nickname changert!!!
rsx : ez van...hiába mondjuk,hogy egyre xarabb,nem érdekli őket...
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #20943 üzenetére
mennyit adsz érte?
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #20907 üzenetére
Amint látod én is csak tippelek a fiona bukásán kiindulva.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #20868 üzenetére
Bakker te vetted?
a azért nagy bizniszmen.... más pénzén vásárol aztán eladja sajátjaként és a zseton meg az ő zsebében cseng
Felvásárolnám a csapatot (belépek, boss leszek). Átírnám a nevét aztán ráhagynám másra, Pl az a főrészvényesnekBár ezt ő maga is megteheti
Már én is írtam hogy én örülök a csapatrendszer bevezetésének, még akkor is ha most nagyon büntetik őket, mert olyanokkal vagyok együtt akik hasonlóan játszanak mint én.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #20779 üzenetére
UnConnecteD, veled (is) elérte a célját az aeria. Minek tegyük be a Morello tuningot (vagy maga a kocsi sincs bennt? sosem néztem) a shop-ba, amikor úgyis megveszik horror áron a web item mall-ban.
Undorító politika. Minden csak az aeriáért és a bevételéért van, a játékosért semmi. Akkor mégis miért vannak még mindig pt-ben játékosok? Ezért nem változtat az aeria. Szerintem akkor kénytelenek lennének elgondolkodni, hogyha 10-15 ember lézengene a szervereken tartós ideig.
Én vagy 1 hete be sem léptem, mióta a Cobrát kifulloztam. A Cobra jövetele előtt meg vagy 3-4 hétig nem léptem be. Funolásra jó lenne néha menni néhány karikát, de olyan mértékben csökken a rating-em, hogy inkább nem. Még azt is próbáltam, hogy kombózok a sok extra magnet-es között, ugye utolsó hely, a masser király biztos, hogy többet rp-t kapott a végére, plusz még nekem járt -24 rating. -
erdol
senior tag
válasz
KB 7000 Ft egy szaros autóért
ez a játék a felső tízezernek szól már.
-
PaJa1
őstag
válasz
Lehet hogy mire 40es leszel addigra visszacsempészik a boltba is
Talán ma nagy nap lesz! nekem
-
Creative997
őstag
válasz
ha neked megéri 3500AP-ért..
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #20777 üzenetére
level 40-nek tuti jónak kell lennie, ha csak meg nem emelik mikor újra kijön
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #20751 üzenetére
Szerintem a 3ashoz lvl39 vagy 40, a 4eshez 41
-
válasz
UnConnecteD #20733 üzenetére
Volt pár crew, akik úgy próbáltak az élre kerülni, hogy az összes elérhető játékost beszervezték aki ráért, bementek CTF-be, csináltak egy szobát, elindították, aztán ott álltak bent... Ugrálgattak, stuntokat csináltak, hogy azért mégse legyen unalmas, de a zászlót fel sem vették. Legtöbbször a Construction pályán voltak, mert ott lehet olyat játszani, hogy felmennek valamelyik tetőre és onnan lökdösik le egymást.
Persze a játék úgy észlelte, hogy ők töltik a legtöbb időt a pályán, tehát őket írta be a KOTH címke mellé.
Ezt most már figyelik, akit ilyenen kapnak, ban-t kap.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
UnConnecteD #20688 üzenetére
UnConnecteD: Köszi
A kérdésre a válasz meg engem is érdekelne, mert eddig csak azt látom, hogy sok pályánál üres, egy-két pályánál van név, meg a játékmódoknál. Viszont nem ismerős nevek. Ezek klánok vagy játékosok? Mi alapján írja ki, hogy ki uralja az adott pályát, mert a top 3 időket egész más játékosok futották.
Ricco: Igen, pont ezért tettem rá a Panamát. Első verzió Subaruval volt, de ha már dolgoztam vele nem akarom, hogy azért (is) kizárják
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #20688 üzenetére
Gondolom azért nem használt valódi kocsit a pólóhoz, hogy nehogy kizárják ezt a képét is a licenszek miatt.
-
Mariann294
őstag
válasz
UnConnecteD #20656 üzenetére
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #20352 üzenetére
Nem csak viccből állítják le a szervert, remélem csinálnak is rajta valamit, elvégre karbantartás címmel kapcsolják ki.
-
dokar
addikt
válasz
UnConnecteD #20180 üzenetére
azért, hogy eljótékonykodd
sztem éljél panasszal, hát ha visszaveszik. -
dokar
addikt
válasz
UnConnecteD #20161 üzenetére
igen, mert ha tényleg védeni akarja, akkor innen üzenném neki, hogy a javascriptet egy külső kisa.js fájlba tegye bele, a headbe pedig tegye <script type="text/javascript" src="kisa.js"></script>, majd pedig a gombnál onclickre meg tudja ezt a hívni. ez picivel nagyobb védelmet nyújt.
-
knbs
senior tag
válasz
UnConnecteD #20142 üzenetére
Hogy fer ossze? Miert ne ferne ossze
Fogja magat 20-30 ember, lefoglal egy szombati napra egy LAN-klubbot beultok es hajra, egyutt jatszhatsz azokkal akikkel eddig csak maximum ventrin beszeltel. Nem ertem mi olyan lehetetlen ebben, nem kell feltetlenul lanban jatszani, a lanklubb neten keresztul a jatek technikai hattere ugyan az marad mint ha otthon ulnel, a pozitivum az egeszben hogy ott vannak korulotted akikkel eddig neten jatszottal.
Szerintem siman osszefer a dolog, technikailag semmi kivitelezhetetlen nincs benne. LAN egyetlen lenyege, hogy osszehozza az embereket a valo eletben is, nekem mindig tetszett hogy egy LAN utan mindig tudtam a nickeket egy archoz/storyhoz/poenhoz kapcsolni.Persze azt nem tudom a PT-scene magyarorszagon mekkora taborral rendelkezik, de ez mar mas teszta.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #20069 üzenetére
Nyert már buggy, cracer, destro is. Lehet hogy volt hummer meg outlander is... indulók között volt az tuti. Egyetlen Mitsut nem láttam! Olyannal nem próbálkozott még senki.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #20069 üzenetére
Az elején még van. De még ha beraksz is borulásgátlót (mert a nélkül szerintem nincs) a Destroyer akkor is erőssebb, nehezebb és nagyobb. Destroyernek viszont szarabb a váltója. De csak a taktikán múlik leginkább. Még a buggynak is jó esélye van, C-Racer is nyert már.
Blade: csöppet lag voltUnderground, meg a gyerek kicsit kezdő is ha jól látom. Meglepetésszerű támadás Penge ellen alulról
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
UnConnecteD #19963 üzenetére
Szia tudom még azt átkell majd tenni...
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #19941 üzenetére
Néha előfordul pár nap kihagyás de játszok vele mert jó!
Bazzzs, valószínűleg olyan dolgokat amiket nem a PT mappába telepített, gondolok it a keretrendszerrre pl.
-
Domonkos
addikt
válasz
UnConnecteD #19933 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy te már beírtál egy kódot ebbe az eventbe (és valószínű, hogy már meg is kaptad a cuccokat!)
Amit Ndruu írt az meg azt jelenki, hogy ezt a "kulcsot" már használták! -
válasz
UnConnecteD #19933 üzenetére
Próba másik böngészőből?
Aki már felhasználta a kulcsot ezen az event-en, annak ezt írja ki:
The key ****-****-****-**** has already been used on this event.
-
Zisydeejay
csendes tag
válasz
UnConnecteD #19893 üzenetére
Feltelepítettem a játékot most íppeg updatál meg fen az xfire iis kell még valami program hozzá?
-
Zisydeejay
csendes tag
válasz
UnConnecteD #19893 üzenetére
Probléma az nincs csak szeretnék játszani ezzel a játékkal de eddig még sohasem játszottam vele és nem tudom hogy álljak neki
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #19888 üzenetére
Passz. Biztos így akarják elhitetni a néppel (a kicsikkel) h ez olyan hűhadejó kocsi, h sajnos csak bizonyos időnként rakjuk be, addig gyűjtsé.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #19885 üzenetére
itten
az a fránya 15mp grrr -
Bazzzs
senior tag
válasz
UnConnecteD #19885 üzenetére
Elnézést Crea
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #19849 üzenetére
A szolgáltatód osztályozása, értékelése egy 5ös skálán, de h mi alapján azt nem tudom.
szerk. Ndruu-nál a pont.
Egyébként nekem a BP-i uolyan mint a Torontoi, csak több a ping sokkal -
válasz
UnConnecteD #19849 üzenetére
Azt jelzi, hogy mennyire elégedettek az adott szolgáltatóval az ügyfelek. Lehet értékelni a szolgáltatót.
Nekem Torontoba ezt méri.
Budapestre pedig ezt. -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #19673 üzenetére
áhh csak off.
Jókat gurultunk ma este, köszi fiúk.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #19673 üzenetére
én tudom
csak semmi idő nincs fejleszteni és a modi sem szereti annyira az iwiwet.
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #19610 üzenetére
szintén
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #19610 üzenetére
"mindenhol F5"
Szintén zenész. Ha kormánnyal mennék, akkor valszeg valamilyen belső nézetet választanék. De billel tolom, mert szerintem a PT túl interaktív játék ahhoz, hogy most a kormányról mindig nyúlkáljak előre a billhez. Bár biztos gyorsabb lenne kormánnyal (egy bizonyos tanulási idő után), mert billel az elnyújtott kanyarokban való pötyögtetés időveszteséggel jár.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #19601 üzenetére
szarakodott a feltöltés, mindig megfagyott :S
Másik gépről tudtam csak elintézni, de íme itt van -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #19575 üzenetére
Az a karácsonyi vinyl lehet, mert ha felteszed és leveszed akkor a karácsonyi festés ugrik.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #19566 üzenetére
Wangan és explorer változni fog, egyiket sem ilyen jól könnyen fizetőnek tervezték.
Akinek van ilyen baja hogy megcsináltnak látszik a jogsi de még sincs teljesítve az szóljon GMnek vagy nekem.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #19500 üzenetére
Nem annyira jó, class4es street kocsik között talán az egyik legrosszabb.
Egyébként szerintem kicsit sok lesz a class4esből és még fog jönni pár, azok is APsek főleg. Korábban ezt csinálták a class5el. Class2be kéne még pár (ha a 2kGTt átrakják 3ba, akkor oda kéne nyomni APs verdákat és még 1-2 RPst) és class3ba elkélne még sok gép. Meg hát a Morello APs párja (Ferrari, aztán jöhet class8ba a veyron, class9be a Spirit of America, class10be meg lopakodó, class11be spacetowership
). A Camarot meg jól elcseszték, mert nem illik a class6ba se, class5be se.
Valami jobb elosztást kéne, vagy mindig egy classra gyúrnak rá?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #19500 üzenetére
Ha küldesz nekem egyet gift-be megmondom, hogy annyira jó-e
.
Egyébként pont most léptem ki PT-ből. Előtte server is shutdown volt, nemtommé
. Nyomtam egy kis tuningot a vaciúj Buggy-mra. Elég jól megy, csak hosszú pályákon elvérzik, mert kicsi a végsebessége. Egyébként Buggy-teszt közben találkoztam egy olyan nevű gyerekkel, hogy "SerGeyGoesAnal". Szóval, ha ilyen nick megengedett, akkor Bubi még HugeBoobshunter is lehet.
-
Mariann294
őstag
válasz
UnConnecteD #19354 üzenetére
Meg kell találnod explorer modban a GS-eket és lágyan meg kell öket löknöd.Erősen nem szabad.Ajándékok később várhatók.Vasárnap lesz egy sárga nevű szobában röviden ennyi ha jól értelmezem.
Én meg a webes forditásbol nem értettem semmit unconnected! -
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #19354 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hobby rádiós topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Valami baja van a tápomnak
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest