- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós kamerák
- NiMH akkumulátor
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
válasz
[HUN]Dani #18845 üzenetére
ne légy ennyire kocka!
nézzél át más topoikba is,mindenhol vannak OFF hsz-ek,(persze mértékkel) mert az helyi törszgárda nemcsak az adott témát rágja át napi szinten,hanem képzeld mást is szóba hoznak
amúgy olyan lenne a topik mintha az ÁVH figyelné,karót nyeltek gyülekezete
ezért szeretek sok topikot olvasni mert az állandó közösség urgratja egymást,1-2 vicc is előkerül,és csak vigyorogni tudok rajtuk,amellett hogy kihalászom a nekem kellő információt anélkül hogy hozzászólnék a témáhozamúgy osztom kruger véleményét csak én más mondatszerkezetet használtam volna
nem kell szétoffolni a topikot,de miért böki a szemét valakinek 1-2 a sok szakmai között?
de hogy ON is legyek: van egy Audigy2-hangkártyám,amihez egy 5.1 hangfalszett van kötve.A csavar ott van hogy fülessel játszom,amit a hangfalon lévő fejhallgatókimenetbe rakok,mert így nem zavarok este senkit.De a hang az marad 5.1-es,és csak a két oldai hangokat hallom,a kocsi teljesen zajtalan.Mintha a fülesem a bal és a jobb oldani hanszóró lenne.Hol lehet beállítani valamit a hanggal kapcsolatban,hogy sztereó vagy mono legyen?Ez mellett csak a GRID-nél van ugyan ez a furcsaság,más játéknál nincsen.
Erre valakinek ötlete? -
-
Fred K.
tag
válasz
[HUN]Dani #18741 üzenetére
hát barátom nem akarlak kritizálni, megbántani meg pláne nem
de mindegyik úgy szar ahogy van
szerintem nem ártana egy kis kreativitást magadra erőltetni azért az 1500-ért
ha én bírálnám el akkor úgy dobnám lomtárba,hogy csak úgy csörög...amúgy ez milyen felbontáson van
800*600 vagy tényleg ilyen csúnya a PT grafikája...
mert ha igen akkor eddig nekem nem tűnt fel de este kinyitom a szemem és megnézem, hogy a fű az tényleg csak egy maszattenger-eha kicsit rideg akkor bocs de te kérdezted
tényleg nem bántás és én se csinálnék jobbat de én nem is görcsölnék vele -
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #16522 üzenetére
Megyek meg is nézem
Igen a családi változat explorerben elég jól ad
pssssz, első vok mudon
Ájem dö heppieszt men in da vörld!!! A legnehezebb vizsga egyetemista pályafutásom alatt!
-
volvoguy
addikt
-
csaba0223
senior tag
válasz
[HUN]Dani #16053 üzenetére
Csak hogy lásd a különbséget!
1000ap: 1900 Ft
1000gp: 2600 Ft
Pt- 1000ap-ért vehetsz mondjuk egy dupla rp poppert vagy 1 acc bulát kb ennyi
LevelR-1000gp-ért vehetsz egy 15 napos rp bulát vagy 8 darab rp poppert ami 80 verseny ugyebár! De még sorolhatnám a lehetőségeket mert vehetnék egy 7 napos rp bulát és 2 db rp poppert stb.
Akkor most melyik az olcsóbb? -
JackShephard
tag
válasz
[HUN]Dani #15488 üzenetére
Adobe Photoshop CS3-mal, legalábbis én.
Tegnap egy srác nem akarta elhinni, hogy 6 hete játszom. Mentünk pár versenyt, azt folyton stuffolt, hogy ki vagyok valójában, mert ez tuti nem az első accountom és áruljam már el a "valódi" nickem. Hát vazzeg, mivel bizonyítsam ártatlanságom?...Én tényleg én vagyok, nem más...
-
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #15181 üzenetére
Isten biztos nem, annak nincs semmi dolga.
A pitlákba már, nem tudok RP csajt venni, pedig most kéne míg kiárusítják őket...argh. Krivjur azt mondta, hogy ürítsem ki a gifjeimet, neki akkor működött. De nem fogok kidobni 4 csajt amiből 2t nem tudok milyen, meg kazikat, ticketeket, quadrót, meg még egy csomó mindent amiről nem tudom micsoda. Így is lecsökkentettem az ajándékaim számát 25ről 20ra de így sem tudom megvenni a ribancot. Valakinek valami 5lete, hasonló tapasztalat, esetleg megoldás? Egyetlen megoldásként csak az ajándékozást tudom elképzelni, de én nem csak venni nem tudok most csajt, ajándékozni sem.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[HUN]Dani #14953 üzenetére
Próbálkoztam így is, az RX-7-est még csak-csak eltérítettem, de jött mögötte az a sárga izomszar és ellökött a p*csába...
Azóta már, rengeteg próbálkozás és különféle technika után, végre sikerült.
Ennek örömére mentem egyet Xplorerezni, a Santa Rideos pályára, azt hiszem Gift Area a neve, de én nagyon rossz lehettem idén, mert a kérdőjelekben vagy mágnes vagy bomba volt...
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #14935 üzenetére
Ja vazzeg, hú de kialudtam magam! 10kor még nem voltam vízszintes....
Nekem csak egy vinyl rémlik. A konfettis nyalókás csajsziBlack, Replayt csak az utolsó futamról tudsz menteni. A menüben a replay gombbal meg válogathatsz a már elmentettek között, és az utolsót futamot is visszanézheted, kazi nélkül, illetve elementheted. Tömören ennyi
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #14442 üzenetére
Azért az már itt kibaszés, hogy a táskatöltelékel nagy része CSAK GPs!
Összes nitró, keverék, gumi, race bonus, xplorer hack packok! Nagyából MINDEN csak fizetős pontért kapható. Hiába nem kerülnek sokba, de akkor is olyanból vonja a szuflát amit nem lehet szórakozással tölteni.Már írtam, hogy nem elég a gamigonál regelni! Külön kell aktiválni a gamigos accod a LevelRre. Sokáig kerestem én is mire rájöttem. És ha jól emlékszem akkor ott az acc system oldalon kell mókulni vele.
Országnak sztem magyart írtamGmail, Hotmail, Freemail-re kellett, hogy menjen levél. Spamnál kell keresni a gé és hátmélnél
-
Karibaba
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #14423 üzenetére
Kösz Dani te 1 úr vagy!!! A többiek meg le vannak sz...va nagy ívből veszekednek ahelyett hogy segítenének a másiknak. Csak tudnám ki hol van úgy elverném ezt a brigádot
sírnának mind a kisgyerekek akiktől elvették a kedvenc játékát!!!! Haszontalan mind!!!
Most bemutatkozott 1 -2 ember megint!!! El lehet gondolkodni ezen amit írtam!!!
Azt mocskoljátok a másikat ehhez értetek. Az mocskoljon először akinek nincs hibája!!!!
Kíváncsi leszek ki az????????? -
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #14370 üzenetére
1. ligafutamon se jelent meg
A mostani PMek egy kicsit el lettek baszarintva, a másodiknak jónak kell lennie. Touringra vonatkozik
Az ingyenességről: Ahhoz, hogy APhoz juss, nem kell feltétlen pénz, csak idő, de rengeteg. Főleg most, hogy ilyen foghíjasan adják a jutalom APt.
Szerintem is már a pofátlanság határa közelében van az amit tesznek az AEG-nél, de ha elfutsz attól neked nem lesz jobb PTs karriered, ami nem is kötelező, addig kell vele játszani amíg jól esik. Én már több mint egy éve nyomom, majdnem folyamatosan. Most ez a politika amit szerintem a producer erőltet és hajtat végre GMel nekem is bánjta a szemem.
Ezzel a 2 napos Morello tuningelérhetőséggel csak az tud fejleszteni, akinek vagy volt, vagy most szenved qrvasok RPért vagy költ rá APt amíg teheti. Ilyen is ritkán volt, lesz, hogy korlátozzák a költekezési lehetőséged
Itt is a pénz beszél, a kutya....szőrösHa nem fizetsz, akkor maradj csendben
Igen én is a nem normálisak közé lettem sorolva, Laca jövök -
rsx
aktív tag
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #14211 üzenetére
Én is alacsony FPSt kapok ha sokan vannak körülöttem. És most nagyon szar volt a ventillátorban. Ugyan olyan autó, ugyan olyan balansszal úgy ment el mindenki mellettem mintha a kéziféket markolásztam volna! Kanyar után nő az előnyöm, aztán szépen zárkóznak fel, és le is hagynak! Ugyan olyan balansz és autó, még mindig hülyeséget produkál a játék
-
tomkatomi
tag
válasz
[HUN]Dani #14149 üzenetére
A balance keresgetéssel - nálam legalábbis így van - csak az a gond, hogy amit belövök practice-ban, az a versenypályán abszolút nem úgy viselkedik, ahogy azt elvárnám tőle
Úgyhogy újabb practice, újabb verseny, stb...ráadásul néha-néha teljesen másképpen viselkedik az autó, holott ugyanazokat a balance-okat használom, mint korábban.
Más...
Én billentyűről játszom, létezik az, hogy ugyanazokkal a beállításokkal, autókkal lényegesen jobb időket mennek mások, akik paddal játszanak? (ez az egyenesekben feltűnő, ahol úgy húznak el mellettem, mintha állnék)
-
Karibaba
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #14119 üzenetére
Kocsit nem lehet eladni de volt már róla szó hogy,ezt is berakják a játékba..
De poénkodni sokat szoktunk evvel kapcsolatba amikor valamelyik kocsi nem tetszik.Nekem pl. a camaro az csak poénkodásra van oda adnám 500k rp -ért ha el lehetne adni.
1.300.000rp volt csak a tuning. -
vtomi
tag
válasz
[HUN]Dani #14041 üzenetére
Oké.
Csak hívj fel és már ott is vagyok......Lehet hogy tényleg hinnem kéne neked a #14039-es komment után
De én azért akarok mert ha most nekiállok fullra tuningolni egy panamát akkor szinte utána semmim nem marad aróól ne is beszéljek hogy level32 kell ahozz hogy full legyen
Namost a többiek ez idő alatt megveszik és ha véletlenül megjön rá az upgrate tuning akkor mindjárt meg is vehetik.---->Fullos morelló simán megeszi a te fullos panamád
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest