Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Hájgáz, héjgáz!

Na, frissítettem én is. Nyolcvan valahányas driveremet GS majd lépteti ki crewból ha minden igaz.
Addig csináltam egy újat, Miyato Wizzel bele a lecsóba. És zseniális. Klikk ide-klikk oda és mennek a versenyek egymás után. Lökhárító a lökhárítón - "kérem a külső ívet, a-a-a nem adom koma, anyádat toljad, használd a féked noob, na vájjá' mingyá lesz pénz 1-es kasztnira oszt sehol se leszel"" stb. Tisztára 2008-2009
Nincs már az a béna steril semmi-város, nem töltögeti állandóan a modulokból (bolt, verseny, garázs) kilépéskor, hasítás van. A hülye üvegfalú halak-vagyunk-az-akváriumban lobby is kilőve. Autót viszi a tömege oldalra kanyarban, gumi mégis fogja, Még árkádban is. Nincs az a két tengely között középen feltűzött kocsi-a-kocsin (forgatható lövegtorony a tankon) érzés az autókon amit a legutóbbi patch hozott. Apropó árkád: végre nem töthető újra a nitró, újra az élen haladás a cél, nem pedig az hogy az első mögött maradjunk hogy általa mi feltöltsünk -de neki ne adjunk nitrót amivel aztán a célegyenesben az élre előre lőjük magunkat.
Volt pár homlokráncolás itt-ott de már nem is tudom hol, csak a jó dolgokat látom megint a játékban.
Akinek alapjaiban nem tetszik azokat kicsit nem értem hogy mégis mit vártak, akik meg ilyen-olyan apróságok miatt húzzák az orrukat azoknak azt javaslom tekintsenek erre úgy mint egy új alapra, amire még építhetnek a jövőben (hiányolt pályák stb) Mert a legutóbbi változat álíltólag már olyan toldozott-foldozott voltt, hogy elvesztek benne a fejlesztők.
Üdv, szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy topik
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest