Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Objektívek topikja
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Mivel van már egy ilyen topic, ráadásul több hozzászólást tartalmaz, ezt zárom és legyetek szívesek oda átfáradni.
-
bobsys
veterán
ozora elott majus 10. Astrix & friends Dabas mellett, bovebben
-
Esmein
nagyúr
Idei OZORA valaki? Ütős a lineupm remélem nem ütközik ph táborral

itt -
Franklin
addikt
Na mi az, senki nem hallgat már goát?
Bemelegítésnek ajánlom:
Sub6 - The 7th Son (Fitalic Rmx) [VA - Progressive Goa Trance Vol.3 2005]
Jó anyag! :-)
-
BITBOYS
addikt
Én!
-
bigfranyo
csendes tag
etnica - triptonite (fractal glider remix) 
hallgassátok mert az nektek jó...

-
tildy
nagyúr
ehhh két goa topic van :
Bővebben: link -
borob
tag
uramattttyám

Colorstar koncert a zígy váááááááááááááááá

reggel át Piliscsévre, ott meg patakokban folyt a szesz
délutánig milyeneket durvultunk, áááá
nah, irány afterezni

-
borob
tag
nah, gyün vki ma este Törökbálintra?
v Silicon?
rátevésss
-
crab
senior tag
kicsit átmentem dárembészbe, de azért még megvannak a mostani kedvenceim:
Hyperion - Sunflower (The World Of Goa Trance1 első cd, első szám)
Hallucinogen - Deranger (distance to goa 5 első cd, első szám)
Transdriver - El Condor Del Paso (VA - Outsider, 9. track)
az elsőt különösen ajánlom meghallgatni, mert ez még az igazi goa trance!
ja még ami bejön: toi doi - updays, ez is elég kemény
-
borob
tag
nimmá milyen tápik

lassan indulás, aztán Apó majd rátesz, durván
hja, és UPPP
-
B.Kox
tag
Tegnap volt vki a MÁV sporttelepen, a ''The night of spsyhedelic ladyes'' nevű rendezvényen?? Nos én voltam és nekem bejött, naon jól nyomták a Csajok(csak női DJ-k voltak)
11-től kb 5:45-ig nyomtuk, teljesen elkészültem a végére...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jövőre lesz megint ozora

Csak néhány fellépőt sorolnék
Bamboo Forest (Flying Rhino Records) - FR
Electric Universe (Spiritzone) - GER
Tristan (Twisted Records) - UK
Skazi (Chemical Crew) - ISR
Son Kite (Digital Structures) - SWE
S<Range (Spiraltrax) - SWE
Reflex (BNE Recordings) - ISR
Star Sounds Orchestra (Yellow Sunshine Explosion Recordings) - GER
Chemical Drive (Utopia Rec.) - ISR
Alternative Control (Proton) - SRB
InnerAction (Procyon) - SPA
Disham (Independent) - BUL
Turbopauza (Independent) - HUN
Kalumet (Alapzaj ) - HUN
Quantum State (Boom! Records) - HUN
Para Halu (Parvati records) - HUN
Tribal Earth
Skarma

Ott a helyünk, ugye emvy?
-
Certee
senior tag
válasz
master bud
üzenetére
Na végre! Már azt hittem, hogy eltüntél! Küldtem mailokat a PH-s címedre. Azt nem olvasod?
Naná, hogy megyünk! Életem legnagyobb hibájának tartottam, hogy a tavalyira nem mentem el. Azt hittem, hogy nem jönnek megint ilyen hamar, erre meg de.

-
Certee
senior tag
2004. november 26-án jön az Infected Mushroom!!!
-
Esmein
nagyúr
Tikal - Equinox
Ez a manusz nem normális. Ehhez a számhoz fegyvertartási engedély kellene legalább. _Adrenlinbomba_ -
Club
őstag
Trance.
Bővebben: link
Nem árt ha letöltitek
-
Certee
senior tag
UP!
-
Certee
senior tag
Volt valaki PH-s a Visegrádi Psychedelic Europa Csatlakozas party-n?
Most szombaton volt. -
Sunyi Sanyi
senior tag
Valaki hallotta már a Future Trance Vol.27.???
Nagyon király album!!!!!!! -
Sunyi Sanyi
senior tag
#177????VKI???VMI????

-
twollah
nagyúr
A kedvenc zenei stilusaim.
Van egy par!? CDm teli mp3akkal. -
Sunyi Sanyi
senior tag
HY! TUD VKI JÓ külföldi HUBokat DC++-ra.Főleg trance HUBok érdekelnek!
-
Certee
senior tag
Ma este Miskolcon az egyetemen lesz Goa & Psytrance party. Lesz ott valaki PH-s?
-
Esmein
nagyúr
Oliver Prime - Velvet sunshine. Most hallottam először de azt hittem szétrobbanok és kifolyik az agyam. Egyszerűen nemnormális mennyi adrenalint felszabadít ez a zene. ÁRGH még most is pörgök mint a búgócsiga. Tombolniakarok !!!
-
Esmein
nagyúr
Nekem nagy kedvenceim 1200 Mics, Astral Projection, Electric Universe, Man With No Name. Mind közül talán MWNN jön be legjobban, amit az Axis Flip-ben Teleport stripped(2000 mwnn mix), és a Lunar Cycle-ben alakit az valami fergeteges. Annyi energi áramlik a zenéjéből hogy majd szétrobbanok tőle még itthon is. Hát ha még egy partin hallanám.
A psy vonalból Infected főleg. Nagyon értenek hozzá. Még ami tetszik az a Penta meg a flying scorpions neha. Tudtok MWNN-hez hasonlókat mondani ? -
Zimezoom
tag
Van a ma esti (Szentendre) Paul Oakenfold partira egy kedvezményes árú jegyem. Érdekel valakit? (ötig lehet itt a PH-n jelentkezni)
-
intelfan
aktív tag
A goa az birkazene.
-
Sunyi Sanyi
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Trance Energy??? KIRÁLYSÁG!!!!!
Rádió állomás címét tudod véletlen?Vagy csak a Live mixeket Hallgatod 1000rel?

Apropó!
Mi a 538 Internetes (ha internetes Webrádió)(címe?) Itt szoktak menni a Trance Energy Live Mixek mint pl
igweed.Nick Warren, Ferry Corsten, Johan Gielen Live (538) ''De én ezeket a Liveokat csak BCDC++ ról szedegetem le,mert nem tudom a címét és így nem tudok streamrippelni amit szeretnék''.
Jó volna megtudnom a címét de sűrgősen!!!!
HELP!!!
[Szerkesztve] -
Sunyi Sanyi
senior tag
Kedvenc Trance DJ-im: Dj Tiesto, Ferry Corsten, Megara és Dj Lee,

[Szerkesztve] -
KERO_SAN
aktív tag
A k*rva elet de durva volt..

-
KERO_SAN
aktív tag
Hallgatod a trance energy-t?
Ezzel kb akkora baromsagot mondtal, mintha en azt mondanam h hallgatom a pepsi szigetet..
Na go mayday, remelem nem en leszek ott egyedul PH-s
-
KERO_SAN
aktív tag
Holnap Mayday..

-
master bud
tag
Szombaton Alien Project.

Remélem nem fog annyira peregni a vakolat mint a Wrecked Machinesen. Hajnalra már úgy néztünk ki mint aki megőszült.
mb -
Franklin
addikt
Az augusztusi Astral Projection partira én is megyek és ajánlom mindenkinek, aki még nem volt szabadtéri goa partin.
Én is azért megyek, mert még nem voltam... ;) -
Cefa
senior tag
hály kerosan mi újság

rég láttalak. -
Club
őstag
Bár nem most a kezdetekkor, de a későbbiekben bízva mondom most ezt:
Igaz nem Trance, de iylen még nem volt Mo-n:
''2004. március 14-e fontos dátum lehet a hazai party történelemben. Egy nap, melyen bármi megtörténhet, mely ugyan nem más, mint a többi, mégis sokkal több töltéssel bír, mint amennyit eddig valaha el lehetett róla képzelni. Ez a nap a forradalom napja. ''
Kíméletlen.....
-
master bud
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Mail ment a PH!-s mail címedre

-
azzio
aktív tag
válasz
master bud
üzenetére
apropó: fejleszakítás...
ajánlom az elektronikus tudattágítás szerelmeseinek az Electroriental Delight 2. című válogatást (aki siet, még megrendelheti online - Bővebben: link -, aki febr. 13-áig megvásárolja, 100%-os kedvezményben részesül
)
mostmár értem egyébként, hogy volt osztályfőnököm miért tudott olyan jól törökül... azt a nyelvet nem lehet nem szeretni
mellesleg pedig: lehet, hogy átnyergelek a sátánista metálra? (Bővebben: link)
[Szerkesztve] -
CharlieDrop
veterán
válasz
master bud
üzenetére
Hmm egyiket sem ismerem, hol lehet fellelni ezeket?

-
master bud
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ha pörgős akkor Melicia, Jirah, Silicon Sound, Space Buddha

Csak le ne szakítsák a fejedet
mb -
g4dg3t
senior tag
Jon-Jon-Jon

Aug.14. - ASTRAL PROJECTION a Garancsi tonal
En ott leszek
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
master bud
üzenetére
Akkor én mégiscsak félreértettem vmit: a sample jelentését

-
master bud
tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Akkor nem értett félre senki semmit

Én a Dune című filmből kiszedett hangmintára utaltam, ilyen jellegű filmekből előszeretettel vesznek hangmintákat a psy/goa előadók.
Itt egy link a különböző trackek ilyen jellegű mintáiról:
Jókat lehet röhögni
az érdekes filmek valahogy nem kerülik el a zenészek figyelmét sem...
mb -
Cathfaern
nagyúr
válasz
master bud
üzenetére
Ja, akkor mégiscsak értettem
Ez esetben viszont te nem értetted azt amit írtam
Ugyanis én azt mondtam, hogy a szöveg (''the spice extend life, the spice expand consciousness...'' stb.) van a Dűne (könyv)sorozatból véve. -
Club
őstag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Tudom, hogy nehéz dolgom van, de megoldom.
A Palaceról, meg a Flörtről meg nem nyilatkozom, ebben egész más a véleményem.
Ennek a zenének komoly létjogosultsága van.
Nem itthon szeretném majd csinálni, de mivel még itthon vagyok, addig itt csinálgatom, amit tudok.
Mo-n is ki fog ez alakulni szerintem, csak sok idő kell hozzá.
Bár én annyit meg nem tudok várni
-
KERO_SAN
aktív tag
K, kuldok mailt..
Egyebkent nehez dolgod lesz, h elfogadjanak mint trance DJ, nem vevo itt senki sem a jofajta zenere..aki meg igen, az nem jar partyzni..sajnos.
Egyedul talan nyaron mas kicsit a dolog, Siofok-palace egy kis szint visz az unalmas magyar elektronikus zenei eletbe.. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
master bud
üzenetére
Bárcsak érteném, hogy mit kérdezel...

-
Club
őstag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Nem sokszor játszom.
Egyenlőre próbálok normális gdolgokat csinálni, és nem beállni a hájperszpészes sprba.
Semmi bajom velük, csak én a trance-t szeretem, és nem akarok senkivel sem kompromisszumot kötni!
Nemsokára kész lesz az új mix cd-m is, ha kell majd mélben adjál címet, és elküdöm.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
master bud
üzenetére
Azóta meghallgattam még egyszer-kétszer a számot, s egyre jobban tetszik
Főleg mióta odafigyeltem a szövegére (alapból én egy zenénel nem figyelek a szövegre, sokszor akkor sem, ha magyarul van), s kiderült, hogy az alapja a Dűne sorozatban keresendő
Btw. nem tudja vki, hogy az ugyancsak Dűnét ''feldolgozó'' (tudom, nem jó szó, de most jobb nem jut eszembe) Adam Freeland - Fear szám milyen stílust képvisel? -
KERO_SAN
aktív tag
válasz
master bud
üzenetére
Erdekes ez a sok ''fekete'' szem..

-
KERO_SAN
aktív tag
En sem szeretem annyira progressziv zeneket, de meg kell hagyni, egy bizonyos holdpont utan konyebb ra tancolni, mint egy nem progresszivre.
Kinti partykrol nem tudok tul sokat, de mondom, szerintem a latogato kozonseg milyensege jaccik szerepet a szinvonal kialakulasaban..Igazad van, MO-n az emberek 90%-a mutogatni megy oda magat, ami eleg sajnalatos...
Igazan megirhatnad ( ha itt nem is, akkor mailben
) hogy ki vagy, aztan egyszer megneznelek eloben 
14-en hol leszel?:] Home vagy esetleg a sok vicsorgos kozott hyperspacen?
[Szerkesztve] -
master bud
tag
Ezen például ott voltam, nem nagyon vicsorogtak. Síp se volt bennük.
Most meg megyek a Wrecked Machinesre és

-
Club
őstag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Junkie-t konkrétan ismerem.
Akivel együtt csinálják a Secret Fusion-t
(Hawky), ő vele együtt kezdtem el zenélni
Mind dj-t el is ismerem, mivel abban a zenei stílusban nagyon jó amit játszik, bár én azt nem szívlelem nagyon.
Én nekem a menedzserem több mint 1 évig kint élt, és járt pl.Tiesto In Concert DVD bemutatón.
Ami nekem fura volt, hogy ez Breda főterén volt, és teljesen ingyen!!!!, és a szokásos Holland profizmussal(hang, fény, stílus).
Érdekes, ő nem említette a drogokat...
Biztos hogy van, és sokan használják, csak azt nem értem akkor, hogy miért van az, hogy valahogy úgy érzem hogy az iylen bulik többet érnek sokkal, mint mondjuk egy Home nyitó, Roger Sanchez-el(ott játszottam).
Érdekes, hogy Mo-n próbálom terjeszteni azt a zenei stílust amit fentebb írtam, és itthon (most a Club-okról beszélek) abszolút nem vevők rá.
Hogy miért, nemtudom, de sajnos itt Mo-n ez az elterjedt progresszív style a ''menő'', vagy nemtudom.
Nagyon sok ismerősőm szereti ezt a zenei stílust,és mindkei elismerően nyilatkozott promo cd-mről.
De amíg az emberek nem merik flevállalni, és melléállni annak a eneének amit szeretnek, mert az nem ''menő''. addig ez veszett fejsze nyele.
Nem is az én dolgom hogy eldöntsem, csak nem értem.
''Annyival masabb ott, hogy ott nem a bunko taplok jarnak ilyen helyekre hanem a ''normalis'' emberek''
Mutass nekem itthoni partyfotókat, amiken nem ''vicsorgó, én megmutatom hogy én vagyok a legszebb'' típusó emberek vannak.
Nagyon ritka.
Remélem ez megváltozik, és felfogják az emberek hogy ha party-ra megy, akkor jól-érezni magát menjen el oda, nem vicsorogni, és megmutatni magukat.
Ja...
ÉS A ZENÉÉRT!!!!
[Szerkesztve] -
KERO_SAN
aktív tag
Hol lepsz fel?
Trance energy mostanaban kozel nem olyan szinvonalas mint volt 3-4 eve..akkor mar inkabb sensation white/black.
Van egy baratom aki volt kint TE-n, es azt mondta h ott egy ember kb annyit anyagot vezs mint MO-n 3..Annyival masabb ott, hogy ott nem a bunko taplok jarnak ilyen helyekre hanem a ''normalis'' emberek.
PS. most jottem farsangi bulirol, Junkie jaccot, durca volt
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
én is trance + a hangulat
néha előveszek 4-5órásas mixet néha csak egy lightes Nenny benasi marad
-
Club
őstag
Gondoltam felhozom a témát, és le is szeretnék írni pár dolgot, mert kicsi elkeseredtem azon amit láttam.
Nemtudom hogy közületek ki az aki tényleg szereti a Holland&Angol vokális Tech-trance-et, de én imádom.
Ezt is játszom.
Magyarországon még idő, és sok sok belefektetett munka kell ahhoz, hogy ez a zenei világ elterjedjen, de a világ többi részén, már kezdi elnyerni megérdemelt helyét.
Megnéztem most az egyik legnagyobb party-szervező cégnek a honlapját, és láttam az idei Trance Energy-ről a képeket.
Hát kész...
Itt a linkBővebben: link
Mivel itthon játszottam eddig még csak, egyenlőre szomorúan látom, hogy itthon más nincs, mint a drog, és a pénz.
Semmi másról nem szólnak a mai''elektronikus zenei partyk''.
Én ezt rettenetesen sajnálom, és minden erőmmel azon leszek, és vagyok hogy ez megváltozzon.
Nézzétek meg ezeket az arcokat..
Érdekes módon akárhányszor megnézem az itthoni partyképeket, agresszív, szétcsapott, szét-ütött embereket látok, akik vicsorognak, és meg akarják mutatni, hogy ők bizony milyen kemények, mert x y drogot fogyasztottak, és miylen k***va jó a party.
Aztán ha éppen Balázs Pali
énekel, nekik az is mindegy.
Miért van ez így?
Miért nem lehet elmenni azért egy buliba hogy igenis jól érezzem magam, és élvezzem a zenét?
Miért van ez itthon így?
Nemértem...
Nézzétek meg ezeket az embereket!
örülnek, nevetnek, egész buliban végig ordítanak, élvezik a zenét, az együttlétet.
Tudják értékelni amit a zene nyújt nekik.
Persze, lehet, sőt biztos hogy ott is van drog.
De akkor miért érzem azt, hogy köze sincs a magyar partyéletnek ehhez?
De semmi,semmi köze?
[Szerkesztve] -
g4dg3t
senior tag
HeLLa!!!
Szombat? Labirintus party? Vki ott lesz PH-rol? En biztosan
http://www.minimalheadz.hu -
master bud
tag
Egy nagyon érdekes doktori disszertáció erről a zenéről és az izraeli fiatalokról. Sajnos angoltudás szükségeltetik. Megéri beleolvasni.
http://www.tamuz.org.il/bryan/trancenational-alienation.pdf
mb -
Club
őstag
válasz
master bud
üzenetére
Ha megnézed akkor az összes profi zeneiprai alkalmazásokat, berendezéseket gyártó cég, tér vissza az analóg módszerekhez.
Lásd:nem digitális kijelző, hanem analóg, akármi..
Tehát szerintem a digitális sosem fog úgy szólni mint az analóg
-
master bud
tag
Jónak tűnik az érvelésed. Elfogadom

De mi van akkor ha növeljük a mintavételezési frekvenciát? Most a CDk 44kHz dolgoznak, úgy tudom 16 biten tárolva. Elméletileg növelhető a mintavételezési freki, nyilván a méret rovására, be kell vonnunk mondjuk még egy byte-ot, legyen 24 bit. Ezt használja a DVD-Audio 24bit/96 kHz mintavételezési, ha jól tudom.
Az biztos, hogy a CD nem egyenlő a vinyllel hangminőség tekintetében, de nem lehet, hogy nemsokára ott fog tartani a technológia, hogy eléri a vinylt?
Vajon mi lehet az a mintavételezési frek. aminél már nem dönthető el hogy bakelit vagy digitális a zene? Hülye kérdés tudom, de mégis. Kell, hogy legyen valami határ ahol az emberi fül már nem képes különbséget lelni.
mb -
Club
őstag
válasz
master bud
üzenetére
Példa:
MOndjuk a megírt zenében van 100 jel mikor elektronikusan megírod.
Az a bakeliten is 100 jel lesz.
Amikor ezt cd-re felteszik, akkor ebből vesznek mintát, ami már csak 44000 analógból vett jel lesz.
Ez az egyik.
A másik:
A digitális jel behatárolt, az analóg nem.
Ha most én egy zongorával csinálsz egy dallamot, az ugye ha digitálissá alakul akkor úgymond ''határok közé kerül''.
Tehát mittomén xherztől, xherz-ig behatárolja a digitalizálás.
Ez analógnál nem így van.
Úgy jön, ahogy elkészült.
Ezért sokkal dinamikusabb a bakelit, és szebben szól.
Már kérdés hogy Mo-n ssajnos nagyrészben olyan rossz hangtechnika van, hogy teljesen mindegy miről játszol, úgysem lehet hallani a különbséget..
[Szerkesztve] -
master bud
tag
A vinyl témában az előbb kizárólag goa és psytrance előadókra gondoltam. A többi trance előadót (nem goa/psy) nem ismerem így a vinyl helyzetről se tudok semmit. Az biztos, hogy ha a psyshop.com-on beírok egy előadót a keresőbe, jóval több találatot ad CD-re mint vinylre. Gyakran járok Svájcban, ott is nézelődtem, de megint csak több volt a CD mint a vinyl.
Persze lehet, hogy tévedek, mert csak goa/psy-ban fülelek már jó pár éve.
Viszont volna egy érdekes kérdésem ezzel a bakelittel kapcsolatban. Tudjuk, hogy az LP az analóg, a CD digitális. Az analóg folytonos jel, a digitális mintavételezett, a Nyquist féle teória szerint (most a villanykarosok ne fikázzanak) minimum 2x akkora mintavételezési frekvenciával mint a hallható tartomány (22 kHz*2=44 kHz) tehát másodpercenként 44 000 minta. Ha a zene eleve elektronikus, szoftverekkel készített (Reason,Logic,Cubase stb.) + szintik mennek amik ugyancsak nem analóg jeleket nyomnak többnyire, akkor hol jön ki az előny?
Remélem nem olvassa PH!-t a FIR tanárom
-
karyo
senior tag
Nem az a lényeg, hogy nem hallod, hanem hogy folytonos a jel, és a felharmonikusak erősen javítják a zenei összhatást.
Pl komolyzene gagyiszar CD-n, LP-n viszont hihetetlen szépen szól ( itt mondjuk a mélybarázdás lemezről beszélek )
Összességében, minden jobban szól LP-n!
UK-ban szinte minden megjelenik LP-n, talán még Britney-t is kapsz,sőt! -
Club
őstag
Tökéletesen egyet értek veled!

Csak azt azért tegyük hozzá, hogy azt a 60000Hz-t már mi nem halljuK
Ja és még egy dolog:
Én avval hogy megveszem az LP-ket, avval a szerzői jogot is megveszem!
Ja és említetted Bud hogy nincs sok lemez..
EZ így nem teljesen igaz
Angliából, és hollandiából, innen onnan hoznak nekem lemezeket, és ott van bőven.
Ja, és még egy dolog:Lp-n kb 1-2 hónappal előbb megvan a zene NORMÁLIS minőségben, nem pedig netről lezsedett 24Kbit/Sec-es akármiben
És az utolsó:Az az érzés utolérhetetlen, amikor a nagy fekete konrogokat szorongatod, és viszed a 40kilós lemzesládádat, nempedig egy bőrszütyőnyi cd-vel nyünnyögsz
-
karyo
senior tag
Szal ha egy Dj nem LP-ről nyomja, az az én szememben széltoló

Napersze most nem házibulikról van szó... -
karyo
senior tag
Azért annyit tennék hozzá, hogy az LP hangminősége ma messze maga mögé utasít bármilyen más hanghordozó eszközt. A CD is messze van ettől, de a legjobban úgy tudod megérezni a bakelit izét, ha meghallgatod ugyanazt a számot, CD-n és LP-n is.
A jobb minőségű ortofon tűk akár 60000(!!!!) HZ-et is képesek átvinni, de ami még ennél is fontossabb, az a folytonosság.
Az LP hangja sokkal tisztább, melegebb, lágyabb a zene, ha LP-n hallgatod.
szóval LP forever!
Egyébként itt jegyezném meg, hogy a zenekiadót saját magukat rúgták tökön, amikor elkezdték erőltetni a CD-t. Tudhatták volna, hogy mivel Digitális médiumról van szó, idővel a másoló hordák legkönnyebb prédájává válnak majd, no persze csak azt felejtették el, hogy ellenben illegális vynil nyomó üzemet létesiteni nem lehetetlen, de horribilis összegbe kerül. Na ehhez grats!!! -
Club
őstag
válasz
master bud
üzenetére
Ez így teljesen korrekt!
Kinek ez, kinek az az életformája
-
master bud
tag
A Traktor egy mixelő proggie, jelenleg talán a legjobb a kategóriájában, persze ez mindig szubjektív. Egyre több bakelit/CD DJ használja olyan dolgok miatt amit másképp lehet, hogy nehezebb megoldani. A többség azonban utálja, mert valahogy a szakma megszégyenítését látják benne.
Én sosem gondolkoztam bakelitben, mert ha hihetek a zenészek/kiadók honlapjainak, akkor kevés bakelit jön ki, inkább a CD-t preferálják. Psy/goa CDket Magyarországon egy-két helyen lehet kapni, amúgy marad a külföld. Emellett nagyon sok unreleased track van ebben a műfajban, ezek pedig a neten terjednek, persze lehet, hogy tévedek.
Mivel nem akarok DJ lenni, csak szórakozásképpen foglalkozok a keveréssel. Az 50 rugónak az én életemben máshol van a helye, tisztában vagyok azzal, hogy ez ugyanolyan elhivatottságot igényel mint az a dolog amire én költöm a pénzt (utazás+sport).
De annak viszont örülök, ha más is örül és jól érzi magát. Ennyiben nekem ki is merül a ''behangosítás''
-
Club
őstag
válasz
master bud
üzenetére
Nemtudom mi az a traktor, de gondolom valami számítgépes akármi.
Mivel én dj-ként játszom 1-2helyen, sokszor hallom azt hogy ''én vagyok a legjobb didzsé, stb stb'' hasonlókat.
Ezektől feldordul a gyomrom, mikor számítógépen van neki mp3-ban zenéi, és akkor izébizé akármi.
Én nagy fekete korongokat használok, és tudom mi mennyibe kerül, és amíg ezek az emberkék netről letöltik a zenét, és egy 120 ft-s cd-re kiírják, és akkor verik rá a nyálukat, az nagyon bosszant.
Nekem egy mix-cd-hez, kb 12-13 lemez kell.
Namost ez ugye cirka 50 rongy.
Azért írtam hogy díjjazom amit írtál, mert te leglább aztmondtad, hogy nem dj, hanem behangosító.
Evvel így ebben a formában semmi baj.
Remélem érted mire utaltam
-
Club
őstag
válasz
master bud
üzenetére
''Bár ha belegondolok nem is jó a DJ szó mer én Traktorral keverek, félig live
Inkább a behangosító a jó kifejezés. ''
Ezt díjjazom...
-
master bud
tag
válasz
peace&love
üzenetére
Egy gagyi miskolci DJ már biztos van

Bár ha belegondolok nem is jó a DJ szó mer én Traktorral keverek, félig live.
Inkább a behangosító a jó kifejezés.
-
peace&love
aktív tag
válasz
master bud
üzenetére
Nnna. Közben a hatásodra el is kezdtem szervezgetni egy valamikori GOA bulit, az Eastern Evolutionos sráccal beszélgettem is...
Mondjuk ő azt mondta, hogy velük úgy lehetne, hogy egyik terembe menne ami szokott (vmi progresszív izé) és a kisterembe mehetne a GOA, konkrétan a rockiról volt szó...
mondtam is neki, hogy sztem ez nem a legf@szább, mert vmi kiesőbb helyen kéne csni akkor eljönnének a komolyabb arcok is, gondolom érted a szitut. de persze ő is így gondolja, úgyhogy még szervezés alatt...
annyit mondott még, hogy nincs miskolcon GOA dj, azért nem gondolkodott eddig ilyesmikbe, de
felviágosítottam
, hogy van... /effron, mantra lásd: goa.hu/
közbe tesómmal is beszéltem, ha lesz buli, ő is ott lesz.
szal beindítottad itt a dógokat, majd jelentkezek, ha van fejlemény -
master bud
tag
válasz
peace&love
üzenetére
Egy kedves ismerősnek. A home partijaink.

-
peace&love
aktív tag
válasz
master bud
üzenetére
OK, szóljál!
Kinek a szülinapja, és mik jobbak? -
Club
őstag
''Most hallgattam a In concert 10-06-2003 c szerzeményét, hát egy jobb főiskolás bulin csinálnak jobbakat''
NA AZ ILYEN MAJMOKAT UTÁLOM DE ISZONYATOS MÓDON!
De márcsak röhögök rajtuk
Akkkor miért ne te lettél az év dj-je??:-))))))))
kééééééész
))))))))))
HIhetetlen....
Csakhogy TUDD:
Az ''In Concert''nem szerzemény, hanem egy buli Live felvétele!!!!
De ha ilyen iszonyatosan SZTÁR vagy, hogy lefikázod ezt az embert, akkor had kérdezzem már meg:MIÉRT FŐISKOLÁS BULIKON(EGYÉBKÉNT AZ MI?BERUGNAK, ÉS HALLGATNAK AKÁRMIT, ÉS OTT ELPRÜNTYÖGSZ TE IS?) ''játszol''????
Miért nem teszed azt mint ő?
HOgy pl szinte minden hétvégén(és hétközben is) más országban játszik???
''Armin: nem nevezném trancenek inkább dallamos euro pop''

Te inkább ne nyilatkozz emberek előtt, mert ehhez a zenéhez, kb annyit értessz, mint egy jóféle magyar menedzser
Inkább halgass Halász Juditot, vagy amit akarsz, de ezt ne eröltesd, mert fogalmad sincs mit beszélsz!

Aktív témák
- Witcher topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

etnica - triptonite (fractal glider remix) 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)