- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Bluetooth hangszórók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vonalkód olvasó beállítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Igazából ezek a parancsok egy Kodi alatt futó phyton script részei, csak nekem úgy tűnt, hogy a fenti parancsokkal van a gond ezért itt kérdeztem rá célzottan csak az általam problémásnak vélt részre.
Viszont célszerűbb ha az egész problémát látja az aki segíteni akar, így inkább megkérdeztem itt komplexen, és el is indultam egy kicsit másféle irányba. Ha érdekel a téma folytassuk ott. Köszi.
-
petakpa1
őstag
Szia, köszi, hogy próbálsz segíteni.
Az első problémám az, hogy a Netflix app az egy Windows store app, nincs olyanja, hogy netflix.exe
Azt már sikerült kiderítenem, hogy egy Ms Store appot pl explorer.exe shell:AppID lehet parancsosroból elindítani.
ha egy sima parancssori ablakba beírom, hogy start explorer.exe shell:appsFolder\4DF9E0F8.Netflix_mcm4njqhnhss8!Netflix.App akkor rendben elindul a netflix.app
Ezt szeretném továbbfejleszteni úgy, hogy amíg a Netflix app fut addig várjon a script és csak akkor léplen tovább a && után következő start cmd.exe végrehajtására, amikor a Netflix appot bezártam.
-
petakpa1
őstag
Szeretnék segítséget kérni egy nagyon egyszerű script megírásához Windows alatt.
Nem vagyok programozó, de még IT-se. Anno középsuliban 1993-ban foglalkoztam utoljára ilyesmivel, ezért nagyon láma vagyok.A scriptnek azt kellene tudnia, hogy elindítja a netflix app-omat, majd amikor azt bezárom elindít egy másik programot.
start /w cmd.exe && start cmd.exe
A fenti ugye azt csinálja ugye, hogy elindít parancsori ablakot, majd amikor az bezárom elindít egy másikat. Ez eddig tisztastart /w c:\netflix.lnk && start cmd.exe
vagy a
start /w explorer.exe shell:appsFolder\4DF9E0F8.Netflix_mcm4njqhnhss8!Netflix.App && start cmd.exeParancsoknak azt kellene csinálnia, elindítják a appot, majd ha azt bezártam, akkor elindítanak egy parancssori ablakot.
A problémám csak az, hogy a parancsori ablak rögtön a futtatáskor megnyílik nem várja ki amíg a netflix app-ot bezárom.
Hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy csak akkor indítsa el a parancsori ablakot, amikor a Netflix app-ot bezártam?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged