-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Á nem igaz senki se tud segíteni....
-
B-L-A-C-K
titán
Én láma vagyok nem értek ezekhez sose programoztam nem tudnád nekem megcsinálni, 1 kéne csak....
-
B-L-A-C-K
titán
Pl itt van egy része de még van egy pár, de mivel nemértek hozzá igy nem tudom eldönteni mi a legkönyebb....
Adott ládáknak egy sorozata. Minden láda kocka alakú és egyik oldala nyitott. A ládákat egy robotnak kell összepakolni úgy, hogy egy ládát belerakhat egy másik ládába, ha az utóbbinak a mérete kisebb. Azonbana robot csak sorban balról-jobbra haladva tudja a pakolást elvégezni, teháta soron következő ládát vagy belerakja egy másik, már összepakolt ládába,vagy külön hagyja. Az a cél, hogy a lehető legkevesebb összerakott láda keletkezzen.
Feladat:Írj programot (LADA.PAS vagy LADA.C) amely megmondja, hogy minimálisan hány ládába lehet a ládasorozatot összepakolni, továbbá megadja, hogy mely ládák lesznek egybepakolva.
Bemenet:
A LADA.BE állomány első sorában a ládák N száma (0<=N<=10000) van. A második sorban N db pozitív egész szám van, a ládák méretei. Mindenszám értéke 1 és 30000 közötti.
Kimenet:
A LADA.KI állomány első sorába az összepakoláshoz minimálisan szükséges ládák M számát kell írni. A következő M sor mindegyike egy összepakolást ad meg, azaz azon ládák sorszámai szerepelnek egy sorban, amelyeket egybe kell pakolnia a robotnak a kiírás sorrendjében.Példa: [link]
-
B-L-A-C-K
titán
Valaki aki tudna segiteni még mindig várom a válaszát meg kéne irnom 1 programot mind1 mibe csak fusson , és több feladat közül lehet választani amiből csak 1 kéne...
joufiu kollega mondta segit de nem kaptam tőle pár napja választ és az idő nagyon sürget mert csötörtökre kéne...
-
B-L-A-C-K
titán
Szicsú egy egyszerú program megoldásában nem tudna valaki segiteni? Aki tudna irjon privit minél hamarabb kéne....
Előre is 1000 hála
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest