Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
Idáig, basic,turbo pascal, php/mysql, css, javascript, xml, nomeg pár olyan nyelv aminek csak a legalapabb dolgait tudom, de sajna semmi objektumorientált. Igázából arra kéne a dolog, hogy egy szép felhasználói felüleletet tudjak csinálni egy összetett sql táblahalomnak. Amibe most vágtam bele az egy orvosi ellátásokat, adatbázisba rögzítő progi, lekérdezésekkel, BNO, WHO törzsekkel stb. stb. Az adatbázis része nagyon szépen ki van már találva, de a felhasználónak az ugye édeskevés. PHP felületen meg böngészővel meg ugye nem csinálhatom. Tehát kb. erre kell.
(főleg a gyakorlás a cél és a tanulás nem a világ meghódítása egy új programmal)
-
Realradical
őstag
válasz
Undeadthomas #2866 üzenetére
[link]
Íme! -
Realradical
őstag
Üdv! Tippet szeretnék kérni. Adott egy sql adatbázis és szeretnék ahhoz egy nem web alapú felhasználói felületet csinálni, valamilyen programnyelven. Mit tudtok tanácsolni merre induljak? (idáig a visual foxprot ismerem, de az olyan csöves megoldásokat eredményez, hogy bele sem kezdtem)
-
Realradical
őstag
A foxpros nyomtatási eljárásokról lenne kérdésem... Mégpedig, hogy miért generál nekem egy foxpros progi egy foxpro user-defined job feladatot a nyomtatási listába egy progi. Nincs mérete, nem nyomtatódik ki semmi, de időnként elakad és akkor a nyomtatási listából ki se lehet szedni csak reboottal, vagy nyomtató áramtalanítással. Minden nyomtatásnál reflexből két feladatot küld nyomtatóra a progi. Egy a rendes nyomtatás egy meg ez. A fura az, hogy ha nyomtató ki/bekapcsot csinálok 2x viszi fel a kért utasítást az sql-be. Nyilván nem a pontos hibamegoldást szeretném tudni hanem hogy mi okozhatja ezt kb.
-
Realradical
őstag
Valaki visual foxpro témában tud nekem segíteni?
-
Realradical
őstag
Helló! Visual foxproval kapcsolatos kérdésem lenne:
Nyomtatási gondom van. Adott egy visual foxpro alatt megírt hulladék szoftver ami alatt melóznak a felhasználók. Minden nyomtatásnál két feladat kerül a nyomtatási listába. Ebből az egyik a rendes nyomtatás az oké, de a másik ami elé kerül az egy ilyen hogy: foxpro user defined job...ez lepörög mintha kinyomtatódott volna és nyomtatódik az oldal. De van amikor ez a nem létező feladat beragad, hibát jelez a nyomtató, a listából pedig törölni nem enged hanem törlésre kijelölöm reboot és akkor megy csak tovább...valakinek van tippje mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest