Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
anorche1
üzenetére
Statikus és dinamikus szóhasználat kissé félrevezető itt (ha így tanítják, akkor nem követik a JLS terminológiát), a bal oldalt deklarált vagy fordítás idejű típusnak, a jobb oldalt pedig futás idejű típusnak nevezzük.
A példádban az a-nak nincs runtime típusa, a null-t leszámítva, mivel nincs értéke (null vagy nincs inicializálva, kontextustól függően). -
bandi0000
nagyúr
válasz
anorche1
üzenetére
én is így mentem h tök hülye vagyok, megpróbálom, matekból kettes vtam de szinte tanulás nélkül hoztam is a kettest analizisből, ami meglepett h elég jól leadják az órát, nagyon keveset tanultam , ezért lettem kettes most, de lényeg a lényeg ha tanulsz akkor nem olyan nehéz
-
DNReNTi
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Miskolcon a mernokinfo szakon eleg gyilok a Fizika I - II. Lehet velem van a baj, mert nem is nagyon kotott le, de en vagy 7x voltam vizsgazni mire sikerult az elso. A tobbi targy egeszen turheto volt, de a fizika megette a lelkem. Meg a lapon C programozas. Meg a 1998-as HTML standerdek... Meg az 1970-bol orokolt Adatstrukturak es algoritmusok...

-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

idén felveszem megint és megyek tanárhoz, nem tűnik annyira atomfizikának, 0 tudással mondom ezt, analizistől jobban féltem