-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
phrenetiX #18107 üzenetére
hello, nehez mert van recaptcha a google formokon az automatizalt valaszok bekuldesenek kivedesere. Barmelyik kozepsulis infot megcsinalt ismerosod meg tudja csinalni azt a reszet hogy a gep automatikusan tolt ki formot adattal, a bekuldesnel szokott gond lenni a chapta es hasonlo valaszd ki a robogot a kepeken dolgokkal.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
phrenetiX #18107 üzenetére
Nekem egy kevésbé "necces" dologra is ez volt a legbarátságosabb válasz. Kiemelnék belőle 1 részletet, ha megengeded:
>Ebben benne van a segítség kérése és annak megoldása is, de ezt számonkérni enyhén furcsa.De a tapasztalatom az, hogy nekem volt olyan, hogy segített vki., de nem ez a jellemző. Bár hozzá kell tennem, hogy túl sokat nem is kérdeztem(pontosan az előbb említett dolog miatt). Mondjuk amit szeretnél, az elég sok egyeztetést igényel, ami a fórum keretei között azért nehézkes és hosszadalmas ahhoz, hogy ez a publikus részben kivitelezhető lenne. A PM-el meg az a baj, hogy másoknak nem segít vele a(z esetleges) válaszadó. Pedig sztem a fórumnak az lenne a lényege.
#18108 (axioma):
Ez a "csalásgyanús" dolog azért elég szubjektív. Pl. ez elég tanulságos eset. Ebből látszik, hogy attól is függ, hogy a kérdező mivel indokolja a dolgot. A prog.hu-s linken pl. ha így közelítette meg a kérdező a dolgot:
"Annak idején írtam is emailt (többet is) a weboldalon feltüntetett helyre (hova kell utalni), de semmi válasz nem volt. Azóta már évek teltek el. Ezért bátorkodtam feltenni a kérdést."Akkor egyből kapott segítséget. Mondjuk ez elég ingoványos terület. Majd az "ászok/szakik" eldöntik, hogy segítenek-e, vagy nem. Én ebbe nem szeretnék belefolyni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest