Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• creation

senior tag

válasz Sk8erPeter #8653 üzenetére

Semmi extra, a php.ini-ben megtalálható ldap funkciót használom fel, amit te is írtál.

$info = ldap_get_entries($connect, $search1);
    //echo("xxx-Security")."<br>";
    for ($i=0; $i<$info["count"]; $i++) {
    //echo "". $info[$i]["samaccountname"][0]."<br>";
    if($user == $info[$i]['samaccountname'][0])
    {
    $_SESSION['engedely_olvas'] = "1";
    $_SESSION['engedely_ir'] = "1";
    }
    }

Ez pedig a lekérésem.

Ha más böngészővel próbálom meg elindítani az oldalt, akkor sajnos nem adja ki a jogokat, gyakorlatilag mintha nem is futna le a programkód.

A dolog nincs kiengedve a nagyvilágba. Ez csak a belső hálózatról elérhető.

Nézegettem a logfileokat, de sehol semmi nyoma nincs annak, hogy miért nem történik másodpercekig semmi. Próbáltuk másik portra "terelni" a dolgokat mert feltűnt, hogy ha IE alatt megnyitom az oldalt és csak "teker", akkor Chrome és a többi böngésző alatt is csak teker, míg az IE-t be nem csukom. Akkor azonban azonnal betöltődik mindegyiken. Csak az IE-n nem.
    Sajnos a másik portra terelés a httpdconf.ini Listen port 80-as portról 8080 és más portokkal sem ment. Lehet hogy máshol is kellett volna még ezt állítani? :F

Gyakorlatilag olyan mintha a kérés el se jutna a serverig. Ha IE-ben nézem F12-vel, hogy mi a szitu, akkor azt látom, hogy "pending" megy ezerrel, de semmi nem történik. Aztán olyan 30-90+mp után egyszercsak bejön az oldal... Vagy nem... Vagy azonnal.. vagy nem...

Én kifogytam az ötletekből, az utolsó megállapításom az volt, ha nem fog menni az ldap-al, akkor csinálok egy user adatbázist és lesz mindenkinek jelszava.

Új hozzászólás Aktív témák