-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
PumpkinSeed #8387 üzenetére
Engem inkább az érdekel, hogy miért pont a Go-ra esett a választásod? Túl sokat nem tudok róla csak egy előadást hallgattam meg, kb amennyit tudok, hogy nagyon gyors compilation time-al rendelkezik, és hogy még nem elég mature, és, hogy a Google-internal. Tudnál egy kis infóval szolgálni, hogy miért pont ezt kezdted tanulni?
-
martonx
veterán
válasz
Az jó, hogy lelkesen elkezdted taulni a Go nyelvet, de nem-e el kellene először legalább a nyelv alapjait olvasni? Sőt, jobbat mondok nem ártana megtanulni előbb egy adott nyelven programozni, a mindenfelé kapkodás, tökéletes szétszóródás helyett.
-
cattus
addikt
válasz
Megerősítem az előttem szólót (bár a nyelvet én sem ismerem). Az a gond, hogy az i nevű változót kétszer is létrehoztad, egyszer float64-ként a var-ban, egyszer meg int-ként a for ciklusban.
-
cubix
tag
válasz
Szia!
Bár a nyelvet nem ismerem, de szerintem az "i" változóra panaszkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest