-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
moli.hu #7982 üzenetére
--biztonsagos? nem csinaltam marhasagot?
ehhez nem értek sajnos, annyit tudok, hogy a napokban néztem egy nodejs biztonságával foglalkozó slideshow-t speakerdeck-en, de nem sikerült megkeresnem múltkor neked :/ De vannak erre külön npm modulok. Esetleg nézz utána azoknak is.
--az async jol van irva, nem elozi be valamelyik sor amit nem kene?
szerintem ez igy, ebben a formában nem értelmes.
--stilusos, igy kell-e kodolni nodejs-t?
erre válaszoltam
--a timeoutok jo helyre vannak irva? (20 process, 10 transfer, 30 egyutt)
szerintem nem kéne bele egyáltalán timeout
--a "httpd stopped" szoveg miert nem jon soha?
mert a close eseményre kötöttél egy listenert, de soha nem zár le a kapcsolat. Mármint, ha pl a konzolban kilövöd a szervert akkor azért nem látszódik mert mikor kiirná addigra már "nincs hova", manuálisan pedig nem zárod le a szervert sehol.
--ugy olvastam, hogy az encoding binary deprecated, ezert mar bufferrel csinaltam meg a crypto-reszt, de mikor az exec-bol atadom a response-nak, azt a reszt hogy lehet atirni?
Ezt miért irtad bele a kódba? Jól gondolom, hogy csak egy unique id-t akartál csinálni? Azt biztos lehet egyszerűbben is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest