Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Eltűnt a fél internet!
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Én jellemzően TFS-ezek, pláne mióta felhős, és ingyenes lett
és marhára nem hype, vagy életkor miatt, hanem tapasztalataim szerint ez jött be eddig legjobban, és mert Visual Studioval fejlesztek (Eclipse-el és XCode-al is eggüttműködik) így megtehetem. Amikor néha Netbeans-ezek, olyankor Bitbucket-ozok, vagy projekt függően néha Github.
Azért a javasolt Github is letett már ezt-azt az asztalra, és a Bitbucket is rengeteget tud egy szimpla SVN-hez képest.
De nem akarok én senkit rábeszélni semmire, SVN is elmegy egynek. Hülye autós hasonlattal élve: ha kipróbálhatsz egy ősrégi opel-t, vagy egy új bmw-t, akkor miért kezdenél az opel-lel? Másrészt, amíg nem próbáltad az ősrégi opel-t, addig nem biztos hogy fogod értékelni az új bmw-t, szóval akkor visszavonom a javaslatomat, kezdje mindenki az SVN-nel. Peace
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és marhára nem hype, vagy életkor miatt, hanem tapasztalataim szerint ez jött be eddig legjobban, és mert Visual Studioval fejlesztek (Eclipse-el és XCode-al is eggüttműködik) így megtehetem. Amikor néha Netbeans-ezek, olyankor Bitbucket-ozok, vagy projekt függően néha Github.