- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ASRock lapok általában
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #7041 üzenetére
Nem úgy értettem, hogy a webről is az optimalizálatlansága miatt szorulna szorulna ki. Egyszerűen, ahová teljesítmény kell, ott sokan kritizálják. Tény és való, hogy pl. egy játékprogramot komoly kompromisszumokkal tudnál benne megírni. Ugyanakkor az is igaz, hogy az SAP app serverei JAVA-ra (is) épülnek. Webre eléggé terjed a .NET, a LAMP meg inkább az egyszerűsége miatt kedvelt. Hozzáteszem, én csak desktopra dolgoztam JAVA-val. Érdekes nekem anno a suliban a JAVA-t kellett ész nélkül tolnom, talán ezzel a nyelvvel foglalkoztunk a legtöbbet, de nemrég meglepődtem, hogy az egyik egyetemen mérnök infón alig esett róla szó BSc.-n.
#7040: A GUI tenyleg lassu, de ez a platformfuggetlenseg ara, nem kell benne desktop appot irni es kesz. Erről van szó, azaz mégsem jó feltétlenül ezt ajánlani kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest