- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Jim Tonic #6618 üzenetére
Az első nem az én mondatom volt, már írtam, hogy ő rakta így össze.
Itt nem pusztán nem elégséges optimalizáltságról van szó, amitől némileg alacsonyabb az fps az elvárhatónál. Az adott emulátoron más játékok játszhatóan működtek, de az eredeti hw bizonyos aspektusai hibás és hiányos implementációja miatt egyes játékok csak "csetlettek-botlottak". 1 fps melletti irányíthatatlan működés semmiképpen sem előírásszerű... És ha már ennyire szakmaian nézzük, a véleményed megalapozásához figyelembe kellene venned a szoftveres inkompatibilitás alapvető definícióját, amiben ott szerepel az a bizonyos satisfactory szócska.
A másik dolognál a 200 MHz volt a lényeg. Az egész egy olyan környezetből lett kiemelve, ahol mindenki, a legnagyobb szakik is "FSB"-ként emlegették azt a clockot. Ha visszaemlékszünk, itt is mindenki annak nevezte, így szerepelt a BIOS-okban és még a CPUZ-ben is. De persze mindannyian tudtuk, hogy ez nem a régi FSB, csak nem akadt jobb, közismert név. Később jöttek be ilyen nevek, mint pl. HT reference clock, System Clock, stb. (Az AMD doksikban egyébként "CPU clock" a neve, de ezt senki sem használja.) Azt is írtam, hogy én általában idézőjelbe is tettem emiatt, és többször jeleztem a kevésbé hozzáértőket, hogy ez már nem az Intel féle FSB. De ezt inkább itt folytasuk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest