Hirdetés
- 3D nyomtatás
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- PLC programozás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Jim Tonic #6618 üzenetére
Az első nem az én mondatom volt, már írtam, hogy ő rakta így össze.
Itt nem pusztán nem elégséges optimalizáltságról van szó, amitől némileg alacsonyabb az fps az elvárhatónál. Az adott emulátoron más játékok játszhatóan működtek, de az eredeti hw bizonyos aspektusai hibás és hiányos implementációja miatt egyes játékok csak "csetlettek-botlottak". 1 fps melletti irányíthatatlan működés semmiképpen sem előírásszerű... És ha már ennyire szakmaian nézzük, a véleményed megalapozásához figyelembe kellene venned a szoftveres inkompatibilitás alapvető definícióját, amiben ott szerepel az a bizonyos satisfactory szócska.
A másik dolognál a 200 MHz volt a lényeg. Az egész egy olyan környezetből lett kiemelve, ahol mindenki, a legnagyobb szakik is "FSB"-ként emlegették azt a clockot. Ha visszaemlékszünk, itt is mindenki annak nevezte, így szerepelt a BIOS-okban és még a CPUZ-ben is. De persze mindannyian tudtuk, hogy ez nem a régi FSB, csak nem akadt jobb, közismert név. Később jöttek be ilyen nevek, mint pl. HT reference clock, System Clock, stb. (Az AMD doksikban egyébként "CPU clock" a neve, de ezt senki sem használja.) Azt is írtam, hogy én általában idézőjelbe is tettem emiatt, és többször jeleztem a kevésbé hozzáértőket, hogy ez már nem az Intel féle FSB. De ezt inkább itt folytasuk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- EA Sports WRC '23
- 3D nyomtatás
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Elektromos autók - motorok
- Cyberpunk 2077
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest