Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dezz

nagyúr

válasz Jim Tonic #6618 üzenetére

Az első nem az én mondatom volt, már írtam, hogy ő rakta így össze.

Itt nem pusztán nem elégséges optimalizáltságról van szó, amitől némileg alacsonyabb az fps az elvárhatónál. Az adott emulátoron más játékok játszhatóan működtek, de az eredeti hw bizonyos aspektusai hibás és hiányos implementációja miatt egyes játékok csak "csetlettek-botlottak". 1 fps melletti irányíthatatlan működés semmiképpen sem előírásszerű... És ha már ennyire szakmaian nézzük, a véleményed megalapozásához figyelembe kellene venned a szoftveres inkompatibilitás alapvető definícióját, amiben ott szerepel az a bizonyos satisfactory szócska.

A másik dolognál a 200 MHz volt a lényeg. Az egész egy olyan környezetből lett kiemelve, ahol mindenki, a legnagyobb szakik is "FSB"-ként emlegették azt a clockot. Ha visszaemlékszünk, itt is mindenki annak nevezte, így szerepelt a BIOS-okban és még a CPUZ-ben is. De persze mindannyian tudtuk, hogy ez nem a régi FSB, csak nem akadt jobb, közismert név. Később jöttek be ilyen nevek, mint pl. HT reference clock, System Clock, stb. (Az AMD doksikban egyébként "CPU clock" a neve, de ezt senki sem használja.) Azt is írtam, hogy én általában idézőjelbe is tettem emiatt, és többször jeleztem a kevésbé hozzáértőket, hogy ez már nem az Intel féle FSB. De ezt inkább itt folytasuk: [link]

Új hozzászólás Aktív témák