Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pendrive probléma
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Dell notebook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
igen, en igyekszem mellozni az egeret, fejlesztesnel meg legfeljebb a futo programban kell hasznalnom, a szerkesztes alatt mindket csuklom oda van betonozva a billentyuzet ala

mar csak azert sem vagy nagy 'egeresz' mert 99%-ban notebookon dolgozom, es meg a MacBookPro abszolut profi es minosegu touchpadje is maceras es nagyon 'felreesik' a gepeles kozben
a vim meg pont ugy van kitalalva, hogy a leheto legkevesebb mozdulattal (tehat billentyuleutessel) tudj dolgozniregota tervezem hogy irok egy vimes logout-postot, csak mindig lusta voltam ra
viszont igazad van, igy szep lassacskan mar majdnem osszejott egy cikkre valo
nyugodtan kerdezzetek, szivesen nepszerusitem ezt a szerintem zsenialis es elkepesztoen hatekony editort
majd irok meg egy postot a kevesbe alapveto kepessegeirol is, mondjuk a foldingrol meg a fuggoleges blokkokrol meg nem artana irni par szot igy 'alapfokon', nemsokara meg osszedobok egy rovid postot ezekrol
ja, a makrozashoz meg egy nagyon hasznos feature: a makrot vegrehajtani ugye a @makronev paranccsal lehet, pl. @q, de a legutoljara vegrehajtott makrora van egy ugyes shortcut: @@
vagyis ha pl. a c makroba beraktam a kurzor aktualis pozicioja koruli XML tag kicommenteleset, es vegrehajtom, majd atmegyek egy masik tagbe amit szinten ki akarok commentelni, akkor nem csak a @c hanem a @@ parancsot is hasznalhatom, ami nem kell mondani hogy sokkal kezreallobb es gyorsabb
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen széket vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pendrive probléma
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- A rend őrei
- Call of Duty: Black Ops 7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest